• LordVader Teknisk Support

  Men det uppstår varken eko eller rundgång när jag ringer till andra mobiler, det verkar bara bli så när jag ringer vanliga trådlösa hemtelefoner.

 • LordVader Teknisk Support

  Hej

   

  Nej jag har inte märkt nåt när jag ringt andra personer, det verkar som om det bara uppstår när jag ringer till morsans hemtelefon för när jag ringer till någon annans mobiltelefon så hörs det som vanligt. Varför blir det så när jag ringer till vanliga trådlösa hemtelefoner och inte när jag ringer andra mobiler?

 • LordVader Teknisk Support

  Hej

   

  Jag pratade med morsan i telefonen igår och då märkte jag att det blev rundgång och eko i telefonen, jag kunde höra min egen röst som ett avlägset eko medan jag pratade. Detta var inomhus men jag har ännu inte märkt något liknande utomhus, vad kan detta bero på?

 • LordVader Abonnemang

  Hej

   

  Jag ringde med Vimla i Fredags och pratade med morsan. Plötsligt klickade det till och samtalet avbröts så jag fick ringa upp igen. Min mobil var fulladdad så den var det inget fel på men kan det ha varit Vimla?

   

  Jag blev lite fundersam och lite irriterad på detta för det har aldrig hänt förr. Kan det bero på Vimlas nät eller varför blev det såhär?

 • LordVader Buggar

  Hej

   

  Jag skulle logga in på Vimlas forum idag men då fick jag bara upp denna sidan https://vimla.se/bli-medlem/.

   

  Nu är jag inne men föruyt såg kom jag bara tillbaka till den sida jag länkat till. Vad kan detta vara?

 • LordVader Abonnemang

  Då är det ok att köpa den då?

 • LordVader Abonnemang

  Hej

   

  Jag har tittat lite på tyska eBay på mobiltelefoner och hittade en telefon som borde funka här iSverige med Vimla kortet se länk.

   

  mobiltelefon från Tyskland

   

  Kan någon hjälpa mig kolla denna sida och se om denna telefon funkar här i Sverige?

   

  Jag undrar också vad WCDMA betyder?

 • LordVader Abonnemang

  Hej

   

  Jag har bestÄllt ett Vimla trippelkort igår på mitt vimla, nÄr kommer det?

 • LordVader Abonnemang

  Hej

   

  Kan jag tillfÄlligt avsluta mitt Vimla abonnemang och sen starta upp det igen med rabatten på 10% för jag har inga kompisar som jag kan vÄrva och dom vill inte ha Vimla, jag tror inte så många kÄnner till Vimla Än, och Ändå behålla min surfmÄngd etc?

 • LordVader Abonnemang

  Hej

   

  Jag har en Samsung GT-I8730 och jag hade Telia kontantkort innan jag bytte tll Vimla. NÄr jag satte i det nya SIM-kortet från Vimla i telefonen så funkade det direkt utan några instÄllningar eeeller något sånt. Det enda var att ramen på kortet gick av så jag fick tejpa fast den igen men kortet funkar Även fast det Är tejpat.