• lirun Arkivet

  Åtminstone billigt inom norden ngt öre dyrare till europa. 

 • lirun Arkivet

  Jag är inte en sån som studerar något för tillfälligt men de som gör de har ju 60 samtal och 60 sms/mms om jag kommer ihåg rätt. Kan man inte göra så här att de som väljer den typen av abonnemang kan få lägga till 3 nummer "favoriter" så när de ringer just de nummret så dras det inte från sin samtalspott. Skulle inte de vara något, sjyst för de som har lite mindre att röra sig med?.

 • lirun Abonnemang

  Tipsa vänner!
  Känner du någon med mycket idéer på hur saker kan bli bättre? Skicka ett tips och bjud in. Ni får båda 10 kr i rabatt varje månad om din kompis går med. Din tipslänk ser alltid likadan ut så du använder samma så länge du är medlem. Alltså, om jag skulle bjuda och se till att 15 vänner blir medlem i Vimla skulle min månadskostnad då bli 0 kronor i månaden eftersom de står så där??!!!! Dum fråga kanske men 15 vänner och 10 kronor/ vän = 150 kronor = min månadskostnad jö.

 • lirun Nummerflytt

  Svar: Framtidsbeställning och nummerflytt från annan operatör. De va 1 månads uppsägningstid, de är alltså för tidigt att beställa nu då? Man kan inte beställa och när uppsägningstiden har gått ut stoppa i vimlakortet å vipps så är det i rullning. Jag vill ju inte ha dubbla fakturor och betala för ngt som jag inte använder så måste få fråga de också :)

 • lirun Nummerflytt

  Jag vill att när min uppsägningstid går ut hos en annan operatör göra att mitt vimlakontantkort går hand i hand och nummerflytt är klart då förfallningsdatumet från den andra operatören sker. Går det att beställa nummerflytt och allt men sätta ett datum då de ska börja gälla? Troligtvis är uppsägningstiden från andra operatören 3 månader.