• Lina Emilia Larsdotter Granbacka Nummerflytt

    Tack för ett tydligt svar med instruktioner, jag kan skicka sms från rätt nummer. Borde alla sms som skickas till mig komma fram nu? Jag undrar också fortfarande över varför det inte krävs någon pin-kod, brukar det vara så?

    Angående Telenor: Jag försökte få tag på en person och vi ringde om varandra. Den här personen lämnade ett röstmeddelande till mig som jag kunde lyssna på i telenors röstbrevlåda av någon anledning.

  • Lina Emilia Larsdotter Granbacka Nummerflytt

    Hej, jag har försökt maila och skriva på fb till er. Ni påstår även att det finns en chatt här på hemsidan men det enda som finns är ju detta forum där man bara får hoppas att någon svarar.

    Jag har skaffat Vimla för ett par månader sedan och har problem med sim-kortet. Det tillfälliga nummer jag hade, innan nummerflytten gick igenom, verkar fortfarande halvt vara aktivt. Jag har såklart startat om telefonen flera gånger och även testat att sätta på och stänga av flygplansläge, men jag får aldrig upp rutan som kräver pin-kod. Jag har till och med öppnat luckan och kollat att sim-kortet sitter i ordentligt. Istället kommer jag bara in på telefonen direkt. Vänner har uppmärksammat mig på att alla sms inte kommer fram till mig. När jag skickar till dem kommer det ibland som sms och ibland som iMessage. En del får sms från det gamla tillfälliga numret. Trots detta har det inte varit några problem att använda roaming eller ringa. Jag har nu fått ett sms från Telenor (!?) angående ett nytt meddelande i röstbrevlådan. Vad pågår?