• Lena Larsson Vimla 2.0

  Såklart man inte kan säkra allt men 2G är fortfarande en viktig fallback funktion för telefoner! Finns många områden som har väldigt dålig täckning där man faller tillbaka på lägre nivåer.

  @Adnan sa i [Fungerar 2\.0 i gammal 2G telefon?](/post/21416):

  >

  @Asawi Du är THE Vimla-pepp! :)

  Det ska fungera för alla - punkt slut. Tror inte någon annan har syn på det. Är det som hänt något bra? Nej, det är det inte. Tror alla delar den uppfattningen. Är det allvarligt? Jag ser det som att det kan vara det för den enskilde men inte på generell nivå. Det viktiga nu är dels att den enskilde kan få en tillfällig lösning, dels att Vimla löser att man kan använda 2.0-korten fungerar på mobiler som endast stöder 2G. Uppfattar att Vimla jobbar på båda delarna.

  När det gäller utveckling/IT-projekt har jag lärt mig en sak; man kan inte säkra sig mot allt, oavsett resurser och kompetens.

 • Lena Larsson Vimla 2.0

  @Ida_Vimla har inte fler testmöjligheter. Att chatta verkar bli svårare o svårare... Får se om jag får tag på någon idag!

  Sitsen mina svärförldrar sitter i nu är ju lite pissig, svärfar kan inte ringa eller ta emot samtal, lite kass för gamla männiksor!

 • Lena Larsson Vimla 2.0

  Tänkte ta en tur i chatten idag men det gick ju sådär, nya öppettider 13-17, perfekta tider när man jobbar! 👍

 • Lena Larsson Vimla 2.0

  @Ida_Vimla Har inte möjlighet till att test i annan 2g telefon. Kortet funkar som sagt i en iPhone. Telefonen hittar nät men kan inte ringa annat än nödsamtal. SMS ej testat då det inte är intressant. Telefonen är en 199kr Samsung som kan vara en 5-6år gammal. Som sagt funakde perfekt i 1.0


 • Lena Larsson Vimla 2.0

  @Stefan-Lindholm tidigare nät var ju Vimla 1.0

 • Lena Larsson Vimla 2.0

  Kortet funkar. Men man får att det bara går att ringa nödsa

 • Lena Larsson Vimla 2.0

  Hej.

  Fungerar inte 2.0 med gamla hederliga 2G lurar? Får inte kortet at fungera i min svärfars telefon. Kortet fungerar i en iPhone.