• Lars Per Henrik Löfgren Vimla 2.0

  Hej Ida_Vimla,

  Du kan meddela Support@Vimla att det inte behöver jobbas på längre för min del. Jag lämnar Vimla 2.0 och går till Hallon istället. Ni får säkert ordning på Vimla 2.0 nån gång.

 • Lars Per Henrik Löfgren Vimla 2.0

  Hej, jag har problem att ringa 077-nummer, t.ex IKEA kundtjänst med Vimla 2.0. Samtalet kopplar upp, men "dör" sedan i nummerstyrning/talsvaret. Irriterande! Någon som har en lösning (förutom att inte ringa med Vimla 2.0)? Telefon: Moto x4 med senaste uppdatering (android pie).

  / Per

 • Lars Per Henrik Löfgren Vimla 2.0

  Hej Alex, nu har jag har fått det att fungera. Röstbrevlådan gick igång när jag i Vimla 2.0 först avaktiverade och sedan aktiverade igen. Tycker att det tipset borde vara med i informationen kring övergången till Vimla 2.0. /Per

 • Lars Per Henrik Löfgren Vimla 2.0

  Hej Vimla! Jag lyfter frågan om röstbrevlåda i Vimla 2.0 igen eftersom det är en viktig funktion för mig som användare. Fungerar brevlådan i Vimla 2.0? - JA eller Nej? Jag är överflyttad till 2.0 igår och eftersom inställningarna fr¨ån Vimla 1.0 inte följde med så har spelat in en ny hälsningfras och lagt den som utgående. Men när jag testar funktionen så händer alltså ingenting. Inget röstsvar går in och svarar. Därav frågan. Om röstbrevlådan INTE funkar så vill jag gärna veta när Vimla kommer att åtgärda detta!