• kubbspel Allmänt

  @Rasseman

  Ok, så det är den totala summan som skänks till välgörenhet får man anta då eller finns det mer som går regelbundet? Välgörenhetsorganisationer brukar föredra regelbundna insatser för det gör det lättare att planera arbetet.

  Men om Vimla har 100000 kunder (eller? jag har ingen aning) så blir det ungefär en krona per kund och år...?

 • kubbspel Allmänt

  @Borjeg

  Ok. Men nog torde Telenor ha stenkoll på hur stor omsättning och vinst "Vimla-delen" av Telenor har, och hur mycket som skänks till välgörenhet. Allt annat vore rätt allvarliga bokföringsfel.

  Jag hoppas jag har fel förstås, men det faktum att Vimla-support inte har svarat alls här tyder väl, tyvärr, på att det inte är särskilt mycket som skänks, utan att välgörenheten mest är ett reklamtrick för att dra till sig vissa typer av kunder. :-(

 • kubbspel Allmänt

  Hej!

  Jag undrar hur mycket Vimla skänker till välgörenhet i förhållande till vinsten, samt vart resten av vinsten går. (Gärna i förhållande till omsättning också, eller åtminstone antal kunder.)


  Anledningen till att jag frågar är att det finns bolag som skänker typ en halv procent av vinsten till välgörenhet och behåller 99.5% själva, och sedan slår på stora trumman över hur duktiga de är, och jag försöker avgöra om Vimla är ett sådant bolag eller inte...