• kristinrut Idéer

  Hej

   

  Jag använder mycket mindre data än de flesta men behöver ha kontakt med utlandet via telefonen. Jag är inte sugen på att börja använda WhatsApp och liknande i stället för att ringa och skicka sms och mms.
  Jag skulle vilja ha mindre data, hyfsat med samtal och meddelanden men i utbyte för ca 0,5 GB data skulle jag vilja ha bra pris på samtal och meddelanden till utlandet. Man skulle kunna få välja ett land som man ringer och skickar meddelande gratis till i utbyte för data?

   

  Jag är lite överraskad att ett val om utlandstjänster inte alls är med bland valen att "bygga sitt eget abonnemang". Med tänke på Vimlas profil av medmänsklighet så får man tänka på att där finns många i Sverige som har familj i ett annat land och det skulle betyda mycket att slippa tänka på kostnaden av att skicka mms till mor/farföräldrarna t.ex.

   

  mvh

  Kristín Rut

 • kristinrut Idéer

  Hej!

  Jag instämmer absolut!
  Jag är helt ny medlem och jag håller med om ovanstående. Jag är visserligen inte äldre, men jag använder mycket mindre data än de flesta. Jag skulle vilja ha mindre data, hyfsat med samtal och meddelanden men i utbyte för ca 0,5 GB data skulle jag vilja ha bra pris på samtal och meddelanden till utlandet. Man skulle kunna få välja ett land som man ringer och skickar meddelande gratis till i utbyte för data?

   

  mvh

  Kristín Rut