• Kofi Adanuvor Teknisk Support

  Jag har inte iPhone. Har även startat om telefonen några gånger. Nör jag ringer så är det mitt tillfälliga nummer som visas. Även när jag går in på mina sidor, så visas det gamla numret.


  @Asawi

 • Kofi Adanuvor Teknisk Support

  Hej!

  Jag fick ett meddelande om att mitt nummer skulle flyttas igår 28/6 kl 09:09. Jag väntade med att höra av mig till idag eftersom att det kanske kan bli lite försenat. Nu har dock gått drygt 26h och jag har fortfarande mitt tillfälliga nummer. Varför har inte numret bytt än?

  //Kofi

 • Kofi Adanuvor Teknisk Support

  Av någon anledning så har de redan stängt av mitt sim kort. Kommer inte ens in på mina sidor längre så de har nog avbrutit abonnemanget tidigare. Det är därför jag vill byta det. Annars hade jag vidarekopplat numret

  //Kofi

 • Kofi Adanuvor Teknisk Support

  Hej igen!

  Ja, ni får jättegärna skicka en förfrågan om att tidigarelägga om det är möjligt. Jag använder kortet och det tillfälliga numret nu, men hade gärna velat ha det mitt gamla nummer så att alla kan nå mig utan att jag behöver meddela om tillfälligt nummer :).

  Mvh Kofi

  @Ida_Vimla

 • Kofi Adanuvor Teknisk Support

  Hej!

  Jag skulle fått mitt nummer ändrat från Telenor den 1a juni men de har av någon anledning redan stängt av mitt abonnemang (buu..). Går det möjligtvis att byta nummer nu direkt, eftersom att det inte används, så slipper jag meddela alla att jag har ett nytt nummer i två veckor?


  Tack på förhand

  /Kofi

 • Kofi Adanuvor Nummerflytt

  Hej!

  Jag tecknade ett abonnemang hos er och begärde nummerflytt från mitt telenor abonnemang från den 1 juli. Jag slulle vilja flytta det till ett tidigare datum så att jag får sim-kortet senaste den 16 juni då jag ska till Norge i en månad och inte är hemma den 1 juli. Är detta möjligt?


  Mvh KA