• Karl_Bananskal Genomförda Idéer

  @Borjeg


  • För det första kan du väl börja med att lugna ner dig lite. Vad jag förstår är Vimla ett varumärke inom telenor. Om vimla har för bra erbjudanden byter för många kunder till Vimla och vinsten minskar pga mindre marginaler på Vimlas abb. Hoppas jag inte gjort dig mer förgrymmad nu;)

 • Karl_Bananskal Genomförda Idéer

  @Borjeg


  Telenor har rimligen betydligt högre marginaler än Vimla och att "tappa" kunder till Vimla är nog inte eftersträvansvärt. Men samtidigt tycker förmodligen Teleno att det är bättre att kunder väljer Vimla än andra lågprisalternativ som tex Halebop mm. Tror det är en snårig balansgång vad gäller Vimlas prissättning och konkurrenssituationen.

 • Karl_Bananskal Genomförda Idéer


  @Andyman

  Jag är med dig. Datataken och priserna är ett skämt om man jämför mot tex Finland. Konkurrensen i Sverige verkar inte fungera alls vad gäller mobiloperatörer. Dock nöjd-ish med vimla som har det bästa erbjudandet i landet.

  Att höja datataket kan nog även ev göra att Vimla konkurrerar lite för hårt mot storebror Telenor..

 • Karl_Bananskal Teknisk Support

  Haha, syntax error i huvudet där. GB menar jag ju:)

 • Karl_Bananskal Teknisk Support

  Jag är med dig delvis mlo. Taket på sms och samtal är i mina ögon rimliga, men i framtiden hoppas jag taket för surf höjs. Underbart fö att surfen sparas varje månad, hade dock vart skönt o spara ihop en 150 Mbit till sommaren i stugan. Kan fö påpeka att konkurrensläget inom telekombranschen i Sverige fn är ett skämt om man jämför med våra närmaste grannländer. Kul att vimla sätter lite press, är själv en färsk kund som porterat från Halebop.