• Kalle Nilsson Utomlands

  Var i London i oktober och hade ingen täckning. Fick svar här att allt var som det skulle och tänkte att jag hade väl missuppfattat någon inställning.

  Sitter nu i Qatar med exakt samma problem!

  Ny uppdaterad mobil, startat om, försökt välja när manuellt men ändå funkar det inte. Min sambo har också Vimla och hon kommer åt nätet.

  Åker vidare till Thailand och funkar det inte där heller får jag skaffa ett lokalt simkort och kommer säga upp mitt abonnemang direkt.. Har aldrig haft problem med tidigare leverantörer så varför ska detta krångla

 • Kalle Nilsson Utomlands

  hej!

  Var igår utomlands, först Danmark sen England sen tillbaka till Danmark igen.

  När jag kom till Danmark tog det ca 1 timme att få igång internetet vilket kändes skit men glad att det fungerade tillslut men väl i England funkade inte mitt internet på hela dagen. Testade stänga av, tillfälligt flygplansläge, bara använda 3G nät etc men fick inte igång det. Det gick däremot bra att ringa och smsa.

  Finns det någon logisk förklaring?

  Finns det inte kommer jag byta abonnemang direkt för jag reser ganska mycket och har inte lust att köpa lokala simkort i framtiden

 • Kalle Nilsson Teknisk Support

  Hej!

  Bytte i förrgår mitt simkort och har sedan dess inte kunnat använda 4G istället kommer jag bara åt LTE. Är det så det ska vara nu?

  För mig en jäkla försämring..

 • Kalle Nilsson Nummerflytt

  Beställde ett abonnemang idag från Vimla och har kvar ett på Telenor som inte är bundet. Ska jag aktivt ringa och säga åt dem att dom ska göra något eller löser nummerflytten sig själv med hjälp av Vimla? Vill nämligen inte bli av med mitt nummer.