• Kalle K Teknisk Support

  @mlo

  Jag hade inte tid att testa olika operatörer. Får göra det nästa gång jag är i Finland.

 • Kalle K Teknisk Support

  Var nyligen i Finland och hade bra, snabb uppkoppling i telefonen, en Android. Det fungerade även bra att dela nätuppkopplingen till min Androidplatta. Däremot gick det mindre bra när jag delade uppkopplingen till in MacBook – det gick långsamt och vissa sidor gick inte alls att öppna.

  Dock har detta fungerat utmärkt när jag har varit i Sverige. Finns det någon begränsning som jag inte känner till, eller vad kan problemet bero på?

 • Kalle K Utomlands

  Jag ringer få samtal inom Sverige och behöver sällan mer än 2GB surf per månad. Däremot ringer jag ofta till Finland och reser ofta inom EU.

  För att kunna använda mitt abonnemang utanför Sverige måste jag nu uppgradera antingen till fria samtal (i Sverige) eller mer surf, till en kostnad av 50 kr i månaden. Ingetdera har jag någon nytta av. Dessutom måste jag betala extra för alla samtal till Finland (om jag inte åker över Sundet till Danmark för att ringa...)

  Skulle ni inte kunna införa ett abonnemang som har 2GB surf, 60 samtal samt 50 kr samtalspott per månad, till en kostnad av 150 kr? Då hade ni fått in lika mycket pengar per månad, och vi hade själva kunnat välja om vi vill använda dessa 50 kr till inrikessamtal eller utrikessamtal, eller inköp av mer surf vid behov?