• juliagrodanboll Abonnemang

  @Viktor_Vimla sa i [Aktivera Simkort \- Måste vänta till den 2 januari?](/post/15861):

  Flytt under helgdagarna är fullt möjligt och har fungerat för dig perfekt. Anledningen till att det inte fungerar för dig är för att du har valt att pausa ditt abonnemang. Eftersom pausen inte tagits bort via Mitt Vimla så är det fortfarande pausat, men jag har tagit bort den nu. Testa starta om telefonen om 5-10 minuter så ska det fungera för dig.


  Tack så mkt nu fungerar det. Men jag har avslutat pausen, jag har tryckt på knappen avluta paus/pausa MÅNGA gånger under både onsdagen, torsdagen, fredagen och lördagen och har bara fått upp "Ditt abonemang kommer att pausas 1 januari" sen trycker jag igen så fick jag upp "Pausen avbruten" osv. Er hemsida laggar. Jag kontrollerade flertalet gånger huruvida mitt abonemang fortfarande var pausat. Dessutom skedde nummerflytten INTE under 29e utan under 30e (på Mina sidor stod det tillfälliganumret kvar varje gång jag kollade under fredagen, men på lördagen ändrades det till mitt rätta nummer). Så det har DEFINITIVT inte fungerat "perfekt" för mig lol.... • juliagrodanboll Abonnemang

  Samma här!!!!! Min nummerflytt skulle ske 29 december, fick sms 28 att flytten skulle ske under natten. Mycket riktigt, på morgonen 29 december fungerar inte längre mitt gamla simkort (operatör Hallon) men inte heller det nya Vimla-simkortet fungerar. Enligt "Mina sidor" här har nummerflytten skett (29 december stod det tillfälliga nr som jag aldrig använt, men idag 30 dec när jag kollade har det ändrats till mitt vanliga nr)
  Ska jag behöva stå utan telefon fram till tidigast 2 januari? Helt oacceptabelt av Vimla! Om nummerflytt samt aktivering av abonemang inte kan ske under helgdagar får dom ju meddela det tidigare!! Beställde simkortet i november och valde nummerflyttdatum 29 december redan då så dom har ju haft gott om tid att meddela mig om att en flytt under helgdagarna inte är möjlig.

  Hoppas verkligen Vimla har en bra förklaring snart. Har fått lägga ut 200kr för ett tillfälligt kontantkort.