• JonatanL Idéer

  Gratis är alltid gott, men än så länge tror jag personligen att Vimla är för litet för att detta ska ge fler medlemmar, möjligtvis hjälper det för att ha kvar befintliga medlemmar.

   

  Det är en fin tanke men förmodligen inget som kommer gynna speciellt många enligt mig.

 • JonatanL Arkivet

  En fundering på provisorisk lösning är om ni kan sätt upp ett eget system (vet ej hur svårt detta är). Detta system skulle innebära att ni tillåter betal-sms t.ex. 1 per månad då det enligt lagen är okej med köp vid "enstaka tillfällen" utan vidare registrering av vem som utför köpen. Detta kanske är en för stor sak att göra då det egentligen borde ligga på WyWallet att bara fixa sin ende men med tanke på tiden som gått kanske man kan räkna med att mer tid kommer gå och därmed vore en provisorisk lösning värt det. Mest bara funderar men då vet jag att det verkligen är WyWallet som ska få mina arga brev ;)

 • JonatanL Arkivet

  Tack för infon om swish men fyller inte alla funktioner som finns med smsen..

 • JonatanL Arkivet

  Istället för att göra en ny post så väcker jag upp min gamla. Det har snart gått ett år sedan jag väckte denna fråga och inget företag oavsett om det är ni eller ägarna av WyWallet borde behöva såhär lång tid. 

   

  Nu är julen kommen då Musikhjälpen har dragit igång vilket borde innebära ett intresse av allmänheten att kunna skicka betal-sms. Dags för en skärpning och om det inte är ert fel bör ni elda i baken på dem vars felet är.

   

  Hoppas ni löser detta så att man inte behöver byta abonemang för att man är en av dem som vill dela med sig och göra något för att hjälpa till...

   

   

 • JonatanL Arkivet

  Vill inte hacka ned på en idé men tror att mångas mailboxar är ganska fulla som det är och de flesta föredrar nog att sätta vimla.se som ett bokmärke i webbläsaren för att snabbt titta ist för att få mail. 

 • JonatanL Arkivet

  Tjenare!

  Har problem med att skicka betal-sms. Jag har betalfunktioner på och att ringa till finska nummer och sedan betala extra fungerade bra, det är alltså själva betal-smsen som är problemet.

   

  Kan vara så att Vilma inte är kopplat till WyWallet, isf vill jag gärna höra om det finns någon tidsplan för detta?

 • JonatanL Arkivet

  Forsatte typo-jakten och hittade följande

   

  På "Så funkar det"-sidan: 

  I avtal och villkor finns under allmänt 1.1 utan några ord efter.

  Under ångerrätt 2.1, 2.2, 2.3 och sist 2.1 igen

  Under avtalstid & uppsägning samma sak 11.1, 11.2, 11.3, 11.1, 11.2, 11.3

   

  Hoppas detta hjälper att få hemsidan snygg :)

 • JonatanL Arkivet

  För övrigt även under förstasidan där det finns dubbla mellanslag under 10

  "För om  vi har låga kostnader" (mellan om och vi) :)

 • JonatanL Arkivet

  Tjenare, inte riktigt ett bug men ville tipsa om att ni under "Så funkar det" -> "Avsluta" har skrivit: vill du avsluta är det bara att klicka. och allt är ifyllt med grön bakgrund förutom V:et i början. Ni kanske vill ändra det ;)

 • JonatanL Arkivet

  Okej @@Petter då borde mopay fungera när wywallet kommer igång också. Du kan stänga tråden :)