• Jonas Lundwall Allmänt

  @Torsten-Roland-Olsson sa:

  Problemet är att när man automatiskt flyttas över till fria samtal så försvinner samtals- och sms-potten! Så när du byter tillbaka så hamnar du på noll. Här har Vimla inte tänkt till. Se §2.7 i nya avtalet.

  När jag idag fick info-mailet om förändringarna, så skrev jag direkt till dem att jag motsatte mig bytet till fria samtal/mess och att jag avser att gå tillbaka från nuvarande 22GB+60/600 till 55+-abonnemang med 6GB+60/600 nu i mars. Då vore det ju väldigt surt att bli av massor av samtal och mess bara för att de gör omdisponeringar på sin sida. De borde ju kunna hantera sånt här manuellt också.

 • Jonas Lundwall Abonnemang

  Missa inte att följa den här tråden också:

  https://forumet.vimla.se/topic/2607/nu-%C3%A4ndrar-vi-priserna-och-lite-annat

  @administrators Det kanske vore idé att slå ihop de här trådarna. Det är jobbigt att hoppa emellan. Allt borde ligga under i denna tråd tycker jag


 • Jonas Lundwall Abonnemang

  @Sha11e sa:

  Kan någon säga om jag tänker rätt nu:


  Om vi säger att jag har abonnemang på 4 GB/månad och börjar på 0 GB.
  Jan till dec samlar jag på mig 48 GB(4*12). Jag använder inte en enda KB surf. Kommer förlora mina 4 gb från januari? Men samtidigt får jag 4 gb för att det är en ny månad?

  Precis så har jag fattat att det ska funka i framtiden. Med tillägget att du kanske fick 20 GB som välkomstbonus januari. De kommer också att försvinna.

  Det är genom att betrakta extremfallen, man kan se det absurda

 • Jonas Lundwall Allmänt

  @Sven sa:

  @Jonas-Lundwall
  Nu jobbar inte jag på Vimla utan är bara en vanlig medlem. Men som jag förstått saken så ska man även framöver kunna välja om man vill ha 60 samtal + 600 meddelanden eller fria samtal och meddelanden. ...

  Ursäkta, jag behöver bli mer observant. Ser att Vimla-personalen är tydligt markerade med Vimla vid sin avatar. Jag blev så upprymd av diskussionen att jag missade det.