• Jonas Bäckman Teknisk Support

  Jag har också samma problem och det har pågått länge. Om ni nu har detta som så hög prioritet. Hur kan det då dröja flera månader att hitta en lösning. Det måste ju isåfall vara ett jätteproblem. Jag hoppas verkligen ni ger kompensation till alla kunder som drabbas av detta. Och då menar jag inte att man bara får mera surf. Utan att man får minst en gratis månad.

 • Jonas Bäckman Teknisk Support

  hej

  Börjar bli riktigt irriterad nu. Jag har varit nöjd med vimla länge men sedan typ 1 månad tillbaka händer det i stort sett varje gång jag ringer nån att bara jag hör den jag ringer eller tvärtom. Ibland går det typ 1 minut innan det händer. Senast nu för en lite stund sen hände det 5 gånger när jag pratade med min mor. Det som är mest irriterande är när man ringer på jobbet och det blir så.

  Jag trodde först det var min mobil som var trasig men nu ser jag att fler har samma problem. Och det har hålltider på alldeles för länge nu. Kommer man få nån kompensation för detta? Och då menar jag inte flera gig surfa utan gratis nån månad.

  Känns som det är läge att byta till typ hallon om detta inte löser sig snarast