• Johan Rodak Utomlands

  Hej, tack för era svar.


  Så om jag tolkar dig rätt kan jag göra medflyttning även när jag redan befinner mig utomlands och det enda jag blir debiterad är mina 60 samtal alternativt inget om jag har fria samtal?

  Det låter isåfall strålande.

  Hur aktiverar man lättast medflyttning? Android om det spelar någon roll?

  Mvh

  Johan


  @Viktor sa:

  Hej!


  En vidarekoppling fungerar precis som @Adnan nämner ovan. En vidarekoppling i sig gör att det först ringer hos dig och sedan om du inte svarar så kopplas samtalet vidare från där du befinner dig till det andra svenska numret du har angett i din telefon.


  Numera så används inte ovan funktion allt för ofta utan man använder istället medflyttning. Om man har en medflyttning till ett annat svenskt nummer så betalar du endast som om du befann dig inom Sverige men det ringer inte i din telefon först utan det skickas direkt vidare till de andra numret du har angett. Så om du har 60 samtal varje månad så kommer ett dras från din pott, men om du har fria så märker du inget. :)


  /Viktor

 • Johan Rodak Utomlands

  Hej,

  Om jag befinner mig utomlands och gör en vidarekoppling till ett annat svenskt nummer. Hur debiteras jag då för vidarekopplingen?

  Precis som att jag är hemma alltså 1 samtal eller blir det någon roaming avgift?

  Säg att jag är i Danmark och väljer att vidarekoppla telefonen till hemtelefonen för att sambon skall ta emot mina samtal. Hur blir debiteringen?

  Eller säg att jag och sambon är båda i Danmark. Hon har ett svenskt nummer med fri roaming och jag vidarekopplar mitt nummer till hennes. Debiteras någon av oss något då?