• Johan Niklas Nilsson Vimla 2.0

  Ja det är nog fel på telefonen när det fungerar direkt med andra sim-kort, inkluderat ert egna sim 1.0. Men det är nog inte Vimla det är fel på. Det bara visar inte för telefonen vilket telefonnummer det är på simkortet.

 • Johan Niklas Nilsson Vimla 2.0

  jag har gjort allt det där redan.

 • Johan Niklas Nilsson Vimla 2.0

  Vadå nyss blivit kund hos er, har ni ingen j(ä)vla koll alls?? Det funkade bra tills jag bytte till vimla 2.0. Kontakta er i chatten? Är det ett skämt eller? Man blir ju jämt bortkopplad när man har plats 1 i kön. Och nej stänger/byter inte fönster eller låter skärmsläckaren gå på. Ni är ju ett j(ä)vla pajas företag som borde brinna i hel(v)ete, hur fan man kan bedriva ett kommunikations bolag och vara så in i hel(vete värdelösa själva på support är ju så hjärndött så det inte är klokt. (Märkte nu att ni spärrat ordet j(ä)vla, många som använder det ordet i sin kommunikation mot er tänker jag.


 • Johan Niklas Nilsson Vimla 2.0

  Varför blir inte detta att fungera. Alla jag har imessage tråd med får inte meddelande när jag skickar. Och min dotter kunde inte ringa facetime till mig i morses när hon behövde det i skolan.


  Jag har lagt in mitt telefonnummer manuellt under: inställningar -> telefon -> mittnummer och startat om den.

  Edit: tagit bort bilden då den visade telefonnummer 2020-02-04 / Emil