• jjkbssn Allmänt

  Sidbläddringen i mobilläge skulle behöva en "hoppa till sista sidan"-knapp. Det finns en ...-knapp där man kan skriva in valfritt sidnummer men om man inte vet hur många sidor den aktuella tråden innehåller så får man prova sig fram...

 • jjkbssn Allmänt

  För den som hellre vill ha en vit modell av Moto G4 Plus så finns den för 1890 kr på Webhallen

  (Den svarta är billigare på Netonnet som @fryguy länkade till innan ☺)

 • jjkbssn Teknisk Support

  Det verkar som man får en egen dynamisk ip med internet.telenor.se, problemet är dock att de flesta (alla?) portar är stängda för inkommande trafik utifrån :smileysad:

   

  Hittade följande på telenor.se:

  "APN: public.telenor.se De mobila enheterna tilldelas en dynamisk publik IP-adress vilket är lämpligt för vissa applikationer. Detta APN ger obegränsad åtkomst till internet och man kan nå mobila terminaler ifrån ett nätverk. Det finns inte heller några begränsningar gällande portar eller protokoll och den kan användas för anslutning till företagets interna nätverk (LAN). Tjänsten passar främst applikationer som kräver en publik IP-adress."

   

  Så det är nog public.telenor.se som vi skulle behöva få tillgång till för att få access utifrån till utrustning ansluten via Vimla. 

   

 • jjkbssn Arkivet

  Gratis är en sanning med modifikation. Har idag ett mobilt bredband hos Tele2 men för att få extra simkort måste man uppgradera till deras nya abonnemang som kostar 50 kr mer per månad för samma datamängd... Tyvärr så går det inte heller längre att växla datamängd till de gamla priserna utan då är man tvungen att uppgradera. Tidigare växlade jag mellan 20/50 GB (149/249 kr) beroende på hur mycket jag förbrukade. Nu kostar det 199/299 kr :(

  Hursomhelst, jag ser iallafall också fram emot den dagen då Vimla lanserar data/extrakort :)

 • jjkbssn Allmänt

  Tipsade min far (som förvisso missade den lilla detaljen att använda länken när han väl skulle beställa ? Men den snälla supporten på Vimla löste det ? ). Har inte varit så aktiv för övrigt så det är han och den som tipsade mig som ger rabatt för min del.

 • jjkbssn Allmänt

  Har också fått minst tre mejl. Det finns ingen som helst information hur man blir av med skiten. MYCKET besviken på Vimla! Håll min inkorg spam-fri tack!