• Jan Bertil Reinhold Friman Idéer

  Det finns ett jättebehov av att begränsa barns surfande. I gårdagens SvD var det en artikel som visade att barn hade blivit mer olyckliga sedan smartphone introducerades.

  Vimlas abonnemang är jättebra, men jag skulle vilja kunna begränsa surfen för min son till t ex 2 GB per månad, eller ännu hellre 100 MB per dag.

  Ett annat, kanske enklare alternativ skulle vara att det gick att sätta på och stänga av surf på Mitt Vimla, på samma sätt som man kan sätta på och stänga av Utlands och betalsamtal.

  Jag är jättenöjd med Vimla och säger till mina vänner att Vimla är bäst, men nu kanske jag blir tvungen att flytta min sons abonnemang till ett i alla avseenden sämre abonnemang på Halebop, bara av orsaken att den har mindre surf - 2 GB - per månad!

  Snälla hjälp mig. Det är lätt att säga att föräldrar ska hitta på saker som är roligare än att surfa, men problemet är att barnet oftast föredrar att surfa och bara motvilligt gör något annat och bättre, som att t ex gå på bio, eller ta en cykeltur.

  Kan ni fixa något snabbt så att jag slipper byta min sons abonnemang från ett jättebra Vimla till ett jättedåligt Halebop?