• Jacob Nilsson Abonnemang

  @Spotify

  Ja precis, jag har varit kund sedan i somras. Och enligt mina tidigare fakturor så kostade abonemanget 50kr med 10kr rabatt, Altså 40kr totalt under maj och juni. Jag var ju själv lite shockad över att det kunde vara så billigt så det kanske bara blev något fel då. Får vara glad att jag fick ett billigt abonnemang i 2 mån :)

 • Jacob Nilsson Abonnemang

  @Asawi Hej!

  Tack för att du svarar! Ja jag fick ett meddelande i Februari om att jag skulle få mer surf, vilket var varför jag bytte ned då jag redan hade en ganska stor surfpott.


  Men jag har haft Vimla I snart ett år så det var inte pga det erbjudandet och jag har inga rabbater aktiva förutom 10kr i månaden.

  Det kanske var ett abonnemang som fanns innan de bytte och jag fick inte mail om det då jag bytte precis efter att mailet skickats ut. Det kan ju absolut blivit något fel och jag fick två månader för halva priset men för mig stod det inget om det. Bara att det var ett abonnemang med 3GB surf och begränsade samtal, sms & mms.


  Jag klagar inte överdrivet mycket, tycker ändå vimla är bäst men abonnemanget jag hade innan det bytte var bättre för mig.

 • Jacob Nilsson Abonnemang

  Jag har precis upptäckt samma sak!

  Jag är student, vilket kanske har betydelse för erbjudandena, och hade tidigare 50kr i månaden för 3GB och 60 samtal osv. Jag hade detta t.o.m. förra månaden och såg nu att mitt abonnemang har höjts till 6GB för 100kr utan att de meddelat mig alls.


  Riktigt tråkigt!