• Ida_Vimla Teknisk Support

  Hej @DoffeAlstig

  Du borde uppleva 4 G bra i Haninge. Har själv ett par vänner där med Vimla som alltid går på 4 G och det fungerar utan problem.
  Om du upplever att det känns segt så prova gärna att låsa till 3 G så som @MickeMM tipsa om, sen kan det vara en bra idé att prova sim kortet i en annan mobil och göra mätningar på diverse platser för att se om de blir desamma. Skulle det vara så att du får bättre resultat då så kika om din egna mobil kan uppdateras. Kan försöka se om någon av dem jag känner kan göra olika mätningar och se vad dem får upp där.

 • Ida_Vimla Betalning/Faktura

  Hej @Johny-Paulsson Jag har besvarat ditt mail nu så återkoppla gärna där!

 • Ida_Vimla Vimla 2.0

  Hej Allesammans!

  Om man känner att man blir spammad av oss gällande 2.0 så hör gärna av er så kan vi hjälpa till med migreringen och se till så ni antingen får igång den eller väljer att göra den så sent som möjligt. Om man väljer den sistnämnda så slutar smsen skickas fram tills det är dags att starta igen, vilket då kommer ske senare mot slutet av flytten till 2.0.

 • Ida_Vimla Betalning/Faktura

  Tjabba!


  Det stämmer precis så som @Asawi och @NiklasO beskriver gällande varför vi gör en mini kredit-check.
  Sen har @Sven en utmärkt poäng med att de kanske i framtiden kan göras mer sällan. Jag tar åt mig denna feedback och tar den vidare!

  Försåtligt att det kanske känns lite märkligt om man får hem 3-4 stycken under ett år och inte innan vetat om varför.
  Tack för era tankar <3

 • Ida_Vimla Vimla 2.0

  Hej @nikeee

  Vi har skickat detta vidare till tekniker som fortfarande undersöker varför det inte går att skicka sms till vissa nummer så som 71120.
  Så fort vi får mer besked på vad som kan orsaka detta så kommer vi självklart uppdatera.
  Olika problem har olika prioriteringar gällande 2.0, där av fixas vissa super snabbt och andra tar längre tid då fokus måste läggas på sådant som påverkar fler eller är viktigare att få ordnat.
  Du får mer än gärna skicka fler exempel som vi kan se till att teknikerna får. Felr exempel är alltid toppen! Om så skicka exempel i ett mail till hej@vimla.se och pinga mig sen här!

 • Ida_Vimla Betalning/Faktura

  @MickeMM @Patrik-Smeds när n har möjlighet så kontaklta oss gärna via chatten eller mail så vi kan se över era tipsningar!

 • Ida_Vimla Utomlands

  Hej @Mustafa-Serdal-Tanhan102

  Det fungerar precis så som @mlo beskrev så kika på länken han posta :)

  @MickeMM Man kan ju önska! Tror man tänker Turkiet är med i EU då det är en sån vanlig semesterort. Har själv många gånger tänkt som du.

 • Ida_Vimla Vimla 2.0

  Hej @Alf-Petersson

  Jag har bett att du skall få en uppdatering gällande detta till din mail. Du bör få det under dagen, om inte så pinga mig här!

 • Ida_Vimla Abonnemang

  @Aa Giltighetstiden för ens sparade data ska visas på det nya sättet via Mitt Vimla innan 1 maj, exakt när kan jag inte ge besked om nu men mer info kommer klart när det är på gång i denna tråd.

  Om du syftar på ett specifikt problem gällande att vimla appen visar fel data så får du gärna pinga mig i den tråden så kan vi fortsätta där, så vi inte blandar ihop olika trådar utan håller ämnet till varsin tråd :)

 • Ida_Vimla Abonnemang

  Hej @Daniel-Nylén Tack för feedbacken gällande hur sparad data fungerar. Jag kan ej säga hur det blir längre fram i tiden men det vi meddelat ovan är hur det kommer fungera nu hos oss :) Om vi känner att vi behöver förbättra så kommer vi klart utvärdera det sätt vi nu bestämt oss för och se vad vi kan göra bättre!