• HugoW Idéer

    Det här har väl dykt upp tidigare men tänker ändå att jag vill uttrycka mitt stöd för idén.
    Är just nu sugen på att skaffa en smartwatch och det skulle vara en fantastisk bonus om man kunde ta emot samtal och SMS utan att vara kopplad till telefonen. Det blir alltmer vanligt med LTE-stöd hos smartwatches men då behövs ju också stöd från leverantör.

    Telenor, tillsammans med alla större teleoperatörer i Sverige, ska lansera e-sim för smartwatches som Galaxy watch, och Apple watch under 2019 (e-sim låter ju också mycket bättre även för telefoner). Detta är något som för mig är väldigt fördelaktigt och om det inte är något som Vimla kommer erbjuda inom den snara framtiden så kan det nästan sluta med att jag byter operatör endast för denna funktion.


    Främst för mig handlar det om att kunna ha samma abonnemang och nummer till en Smartwatch men det verkar som sagt fördelaktigt även för telefoner, tänker att det passar er extra bra som annars har en väldigt onlinebaserad och smidig tjänst. Tänk hur enkelt det skulle vara att kunna teckna och byta abonnemang helt digitalt.

    Hoppas verkligen att det här inte ligger längst ned på listan, har läst att ni tidigare inte lägger något fokus på e-sim men tänker att nya trender kanske kan påverka.