• Henrik Andersson15 Teknisk Support

  Hej

  Jag har vid flertalet tillfällen varit med om att jag missat samtal fast jag ibland t.o.m. sitter och använder telefonen och den visar att jag har täckning.
  Det har hänt tre gånger under loppet av söndag och måndag. Vid alla tillfällen säger uppringaren att den får 4-5 kopplingssignaler innan mobilsvar kopplas på.

  Jag å andra sidan får inga signaler eller ens information om missat samtal på telefonen förrän dess att det kommer ett sms som säger att jag har missat samtal.
  Jag kan ta det senaste tillfället som exempel som hände nyss då jag fick 2 vanliga sms och ett missat samtal sms runt 19:30. Alla tre hade olika tidstämplar från de senaste 35 minuterna vilket innebär att jag varit ”off-grid” under denna tiden.
  detta trots att jag under denna tiden använt telefonen sporadiskt och alltid sett täckning.

  Hur kommer detta sig?

 • Henrik Andersson15 Vimla 2.0

  Hej, jag ser att många andra skriver samma sak men inte får så mycket svar.

  Jag fyllde i formuläret för 2.0-SIM samtidigt som jag fick informationen 26 November men fick aldrig ett nytt SIM.

  20 januari fick jag påminnelse att jag MÅSTE göra uppgraderingen för att ni stänger ner systemet, jag fyllde i formuläret igen, men precis som förra gången har jag inte fått ett SIM kort.


  Ni kanske borde lösa problemen med distribution av SIM korten innan ni skickar ut påminnelser med hot om nersläckning om man inte byter?


  Mvh Henrik