• Helena Berglinn Utomlands

  @Asavi, det stämmer, att det var före de hade bestämt sig, vilket även var inkluderat i svaret. Men det man säger ska ju ändå vara sant! Jag tog beslut att gå över just till Vimla pga detta svaret, hade jag fått ett annat svar hade jag valt en annan operatör. 60/600/2 är långt mer än jag brukar göra av med, men jag är ofta utomlands och vill kunna googla, tripadvisa, maila och sms:a när jag är det.

  Saxat ur chattkoncersationen:

  (01:05:08) Helena,

  : Kanon! Hur ser det ut med nya Europagrejset, har ni bestämt än hur det ska funka hos er?

  (01:05:16) Support x: Just nu vet vi inte exakt hur det kommer se ut med de nya reglerna, men du kommer kunna använda ditt abonnemang inom EU. Så fort vi vet exakt hur det kommer se ut kommer vi gå ut med information kring detta :)"

  Tycker också att mailet som skickades ut 18 maj angående Europaanvändning är otrolig vilseledande i sin formulering. Det står bara "från och med 15 juni" men inget om att det är under en begränsad period.

 • Helena Berglinn Utomlands

  Då ljög alltså supporten för mig innan jag skaffade mitt abonnemang för mindre än en månad sedan när de sa att det kommer att gå att använda telefonen i EU, möjligen med begränsning på hur mycket, utan att betala extra! Så dåligt