• Hans-Erik Lehndal165 Betalning/Faktura

  Det måste vara några gröna marsmänniskor som kortsluter ert betalsystem. Min hustru fick vid förra månadsskiftet en påminnelse, det visade sig att hennes kort inte hade uppdaterats. Efter en hel del trassel lyckades vi uppdatera uppgifterna via Vimlas hemsida, men likväl kom idag, den 2 november, en skriftlig faktura som uppmanade henne att senast 31 oktober betala månadsavgiften plus påminnelseavgift.

  Må vara att det ursprungliga misstaget låg i vår ände av tråden, men resten är förbaske mig ert problem; först trasslet med att uppdatera kortuppgifterna (där svarstiderna i ert system var mycket mycket långa), sedan att uppdateringen av kortuppgifterna uppenbarligen 'försvunnit' och fakturabetalning dykt upp som betalningsmetod och som lök på laxen att vi får en faktura två dagar *efter* sista betalningsdag.

  Så sköter man inte en affärsverksamhet!


 • Hans-Erik Lehndal165 Utomlands

  @Alex_Vimla
  Jovisst, men det är ändå rätt opraktiskt. Jag brukar köpa ett 'Pay As You Go' med 12 GB data från Three.co.uk och använda som andrasim för data (nästan lika opraktiskt, men jag behåller i vart fall mitt telefonnummer). Med Telenors nya roaming som saknar bindningstid så kanske jag väljer den lösningen framledes. Men ett resepaket, administrerat från appen vore ändå ett välkommet sätt att förenkla vardagen.

 • Hans-Erik Lehndal165 Utomlands

  @Asawi har säkert rätt, men möjligheten att köpa sig t.ex en månads surf i USA till fast pris vore mycket välkommet. Nu köper jag prepaid 'Pay as you go' var gång jag åker över Atlanten och får hålla mig till mobiler med plats för två simkort för att få det någorlunda smidigt.

 • Hans-Erik Lehndal165 Teknisk Support

  @Dörte-Peters Har du någon VPN installerad? Prova i så fall utan den, det löste samma problem för mig.


 • Hans-Erik Lehndal165 Abonnemang

  @Asawi Hej och tack för svar. Du har alldeles rätt, nu ser det normalt ut i appen.

 • Hans-Erik Lehndal165 Abonnemang

  Nu på morgonen förvann data-, samtals- och SMS-potten (förutom "bonusdata" a 20GB. Kommer de åter?