• halendia Idéer

  @TobbeSthlm tvärt om tror jag. Se https://forumet.vimla.se/topic/50/mindre-data/14 där moderator svarat.

  @Michael sa:

  ...
  Problemet är ju att data är i princip gratis för operatörerna medan samtal/sms/mms kostar så fort de lämnar Vimlas/Telenors nät. Dvs ringer jag till Telia med mitt Vimla så betalar Vimla till Telia per minut som samtalet varar. När det gäller data så fungerar det på annat vis och operatörerna har "gratis" utbytespunkter iaf inom Sverige.
  Så att ta bort data från abonnemanget gör tyvärr inte att Vimla kan sänka priset mer än någon krona...

 • halendia Idéer

  Jag känner bara rent spontant, WOW, 2GB det är på tok för mycket för mig! Även 600 SMS. Läste @Asawi s inlägg också, och har förstått att Vimla inte tjänar mycket på att dra ned surfen och ersätta det med samtal/sms för samma peng, men åt andra hållet måtte det väl vara vinst då?

 • halendia Idéer

  Jag kan nog inte vara den enda som önskar mig ännu mera MINI?

  Tele2 hade under 2016 en abonnemangslösning där man betalade 0,69kr/minut och /sms, med valbar surf, för en relativt billig peng (detta var otroligt värdefullt för mig som student med boende utan internet (körde allt på 4G via telefonen, hade 50GB för en drygt 249kr/mån eller liknande)). De hade alternativen datamängder typ 0,5GB, 5GB, 20GB och 50GB tror jag. Detta togs tyvärr bort i slutet på 2016, jag hade mitt 50GB abonnemang som jag inte längre kunde nedgradera till 0,5GB för 59kr/mån, som jag nu behöver i mitt nya boende (med internet!)

  Detta abonnemang "Rörligt Pris", försvann sedan, och jag och många användare var mycket olyckliga över detta, eftersom att vi använde våra telefoner huvudsakligen för surf, annan användning var vi villiga att kosta på oss om det behövdes. Jag sitter i samma sits idag, bara det att jag inte behöver de enorma mängderna surf... Jag har lixom bara telefonen OM någon behöver mig, jag använder den ju knappt, men vill inte ha kontantkort :/