• Graham Teknisk Support

  Min surf är tillbaka, men jag vet fortfarande inte hur mycket surf jag faktiskt har. Enligt appen har jag 110,38 GB och här på hemsidan 108,38 GB. varför en differens på exakt 2GB?

 • Graham Abonnemang

  Själv har jag blivit av med 20 GB. Eftersom man inte kan se statistik på surf som är över ett år som ni stulit tillbaka, fumlar vi helt i mörkret. Ni skulle kunna sno nästan hur mycket som helst utan att vi har en aning! INFÖR STATISTIK PÅ EXAKT HUR MYCKET SURF NI STJÄL TILLBAKA FRÅN OSS! Men att ni har snott tillbaka 20 GB på en månad, har jag mycket svårt att tro, då jag bara ha 6 GB/mån på mitt konto.

 • Graham Teknisk Support

  Själv har jag blivit av med 20 GB. Eftersom man inte kan se statistik på surf som är över ett år som ni stulit tillbaka, fumlar vi helt i mörkret. Ni skulle kunna sno nästan hur mycket som helst utan att vi inte har en aning! INFÖR STATISTIK PÅ EXAKT HUR MYCKET SURF NI STJÄL TILLBAKA FRÅN OSS!

  Men att ni har snott tillbaka 20 GB på en månad, har jag mycket svårt att tro, då jag bara ha 6 GB/mån på mitt konto.

 • Graham Teknisk Support

  Tack! Nu fungerar det.

 • Graham Teknisk Support

  Jag är i England just nu. Varken min dotter eller jag kan surfa eller ringa med Vimla 2.0. Roaming på, såklart. Vad händer?