• Goot Abonnemang

  @osvanberg

  Jag ser det snarare som något väldigt bra. Det är bra att vimla kan se sina kunders missnöje och att kunderna informerar vimla om att de tänker avsluta sina abonnemang om det fortsätter såhär. Då har vimla i alla fall en chans att göra något åt saken. Att påstå att detta skulle vara barnsligt eller meningslöst framstår bara som pompöst. Självklart är det inte bra för vimla att förlora kunder eller ge nuvarande kunder en sämre upplevelse av vimla, speciellt när mycket av vimlas tillväxt har berott på inbjudningar och personliga rekommendationer, jag vet verkligen inte hur du tänker där.

 • Goot Abonnemang

  Den STORA nyheten är att ni kommer få mig att byta operatör om ett år då den extra datan ni gett mig går ut. Om detta är ert mål så har ni lyckats.

  Tyvärr.

  Men vem vet, ni kanske ändrar er innan dess. Man kan ju hoppas i alla fall..

 • Goot Utomlands

  @MikaelE Spekulation eller ej, så var det en fråga från en Kund (mig). Och eftersom olika operatörer har valt olika tillvägagångssätt för fri roaming inom EU tror jag nog att det är ganska passande att ställa frågan här.


  Har läst PTS information nu. Ska jag anta att eftersom det lägsta abonnemanget kommer få sin roaming avstängd efter oktober, att man inte kommer kunna ta emot samtal/sms, eller ringa eller skicka sms, någonstans i hela världen, även utanför EU?

 • Goot Utomlands

  Tack för svaren. Med andra ord kommer man i princip behöva köpa ett "utomlandspaket" när man åker utomlands genom att uppgradera till ett av de dyrare abonnemangen.


  Har någon en aning om man fortfarande kommer kunna ta emot samtal/sms någonstans i världen? Utanför EU tex?

 • Goot Utomlands

  Med andra ord kommer man inte kunna använda det billigaste abonnemanget utomlands över huvud taget efter Oktober ..? Inga samtal inga sms ingen data, inte ens om man skulle vilja?

 • Goot Utomlands

  Frågan är väl dock om det är lagligt att det inte kommer finnas någon gratis roaming inom EU för det lägsta abonnemanget efter Oktober?