• Gneken Allmänt

  @Michael

  Tror det drar mer batteri med en Apple Watch då den synkar mycket mer mellan klockan och batteriet, så upplevde jag det iallafall när jag använde min :p Men inte mycket mer.

  Byta låtar kan man, finns så mycket man kan göra faktiskt, typ kolla realtids uppdateringar i kollektivtrafiken jätte snabbt, säga Hej siri och be den att göra påminnelser, lägga till timers, aktiviteter och allt möjligt :D

  Android Wear är så mycket mer funktionsfattigt vad jag förstått det som om man jämför med WatchOS 2.

   

  Alla iPhone 6S, oavsett vart du köper dem stödjer faktiskt de svenska 4G banden =) Sedan iPhone 5S så modellen i HKG och Sverige varit lika faktiskt. Apple är duktiga på att peta in så många band som möjligt i deras mobier. Men tack ändå, många som faktiskt inte tänker på det.

 • Gneken Allmänt

  Den främsta anledningen till att jag vill ha en Apple Watch (igen) är för att inte alltid behöva plocka fram mobilen, men med en vanlig iPhone 6S så behövs nog inte den. Samt att jag tränar väldigt mycket och vill på så sätt ha lite data som jag kan jämföra. När jag hade Apple Watch i somras så hade ju inte uppdateringen WatchOS2 släppts ännu, men nu med native apps så blir det ännu mer spännande! Aaa, i Hong Kong kostar den ju ca 3300-3400 SEK beroende på vilket sätt du betalar, sjukt mycket billigare, är även där min kompis fixar en 6S till mig ;)

   

  Springer ändå runt med batteripack i mina väskor så kan oftast stödladda under dagen, men det är skönt med plus modellen att man slipper tänka på det lika mycket som en vanlig 6.a.

   

   

 • Gneken Allmänt

  har lite problem med att "inloggningen" kan tappas bort, ibland står det att jag är inloggad och när jag klickar på mitt vimla så vill den att jag loggar in igen :S 

   

  har även problem med att jag inte ser forumtrådar om jag inte har loggat in mig.

   

  varför det står 0 för er är för att det är antal kudos, och inte antal svar. Vet inte om det är tänkt att det skall vara så eller om det blev en miss sedan den nya designen.

 • Gneken Allmänt

  Vimla är väl det bästa som har hänt sedan skivat bröd?

 • Gneken Allmänt

  Blir det en ny mobil @Michael? ;)

  Lär nog bli en ny ATV för min del =)

 • Gneken Allmänt

  http://www.macrumors.com/2015/10/12/controlled-testing-samsung-tsmc-a9/

  Ett mer verklighetsbaserat test som visar att skillnaden är liten.

 • Gneken Abonnemang

  Hej!

  Vad jag vet måste du ha ett aktivt abonnemang för att kunna använda din sparade pott. Vad har du för abonnemang för tillfället? Om du inte har det absolut minsta, så bör du isåfall gå ner till det.

 • Gneken Allmänt

  Blixtsnabb inloggning, allt flöyter på och jag ser inget som jag stör mig på eller verkar fel. Har dock bara skummat igenom lite snabbt. Jag gillar det :D

 • Gneken Abonnemang

  Håller med dug till 100%.

  Finns alltid giriga människor som bara vill ha mer och mer. Förändringar gynnar tyvärr inte alla. Men jag tror fler är nöjda än missnöjda. VImla har ingen uppsägningstid så de missnöjda kan ju prova att byta till något annat.


  @Mikael-Rosén sa:

  Hej Vimla!
  Jag vill att allt skall vara som förr! (Som runt 96-97 när jag skaffade min första mobiltelefon)
  Jag vill betala ett par hundralappar inträdesavgift för mitt abonnemang. Helst skall det vara bindningstid (minst 12 månader, gärna 24). En lämplig samtalstaxa är 6kr minut dagtid och 2kr efter kl 19, och 2kr per SMS. Nummerpresentation och telefonsvarare bör vara extratillval som man får betala för. Och ni kan väl stänga ner de flesta mobilmasterna utanför stadsbebyggelsen så att det bara går att ringa från vissa platser? Those were the days!  Nej nu var jag lite ironisk. Men jag tycker folk gnäller lite väl mycket just nu. Att en surfpotten har en begränsning på tolv månader jämfört med den tidigare obegränsade tidshorisonten är ju på pappret en försämring. Men i verkligheten tror jag inte det påverkar någon nämnvärt. Om ni inte har tänkt använda er surfpott inom ett år, när har ni tänkt använda den egentligen?
  Det är ungefär som att komma till ät-så-mycket-du-orkar-buffé, som numera har en tidsbegränsning på 3 timmar men med fri dricka istället.

 • Gneken Utomlands

  Är roaming aktiverat? Om inte, så måste du aktivera det för att kunna surfa inom EU.

  @Tomas-Pettersson sa i [Surfa i Danmark?](/post/17450):

  >

  Är i Köpenhamn. Massor av surf kvar på kontot, ansluten till Telenor DK, fyra fulla staplar. ”No internet connection”. Vad göra

 • Gneken Abonnemang

  @Isabelle_vimla


  Kan bekräfta att det funkar, grymt jobbat. Satt med någon på supporten tidigare idag efter att du skrev att man skulle kontakta dem och nu bara funkar det. Super!

  Grymt att ni är snabba på att återkoppla nu också! Bra slut på jobbvecka, ha det bra och trevlig helg :)

 • Gneken Abonnemang

  Grymt Vimla! och @Alex_Vimla , mycket tydlig bild och ny blir det klarhet för alla gällande den sparade surfen.