• Glappis Vimla 2.0

  Jag fick sms idag om att det var dags för mig att byta till Vimla 2.0. Eftersom informationen på er webbsida som jag uppmanas besöka (vimla.se/byt-nu) är rätt bristfällig har jag några frågor.

  Innebär Vimla 2.0 att inställningar jag i dagsläget kan ändra i min telefon hädanefter måste ändras i Vimlas app?

  Måste trepartssamtal eller om jag vill koppla vidare ett pågående samtal skötas i Vimlas app i.o.m. Vimla 2.0?

  Dom nya smarta funktionerna och den bättre användarupplevelsen som ni skriver att Vimla 2.0 erbjuder, vad innebär det konkret i dagsläget förutom filterfunktionen och surfpott som uppdateras i realtid?

  Och viktigast av allt .... Om jag anser att jag inte vill riskera strul och vill portera mitt nummer till annan operatör, kommer jag hinna göra det innan Vimla vill stänga av mitt gamla 1.0 sim-kort? Det framgår inte av messet jag fått eller webbsidan jag hänvisas till hur lång tid jag har på mig innan befintligt sim-kort stängs av.

  Filterfunktionen är förövrigt inte så ny och revolutionerande som sägs. Med reservation för att jag förstås inte vet exakt hur Vimlas filter fungerar så har jag nämligen redan i princip samma funktionalitet i telefonen.

 • Glappis Nummerflytt

  Jo, jag skickade precis samma mail till hej@vimla.se istället. Tycker bara att det är extremt viktigt att man är noga med att information är lätt att hitta och framförallt korrekt när man inte har någon kundservice per telefon.

   

  /Glappis

 • Glappis Nummerflytt

  Jag är ny Vimlakund och hittills är jag inte imponerad. Letade efter information om hur jag skulle portera ett nummer "i efterhand" och det enda stället jag kunde hitta den informationen var i guiden som finns på https://forumet.vimla.se/t5/Kom-ig%C3%A5ng/Flytta-med-ditt-nummer-till-oss-sk-portering/ta-p/185

   

  Problemet är bara att jag får ett felmeddelande när jag försöker maila till den adressen. Felmeddelandet säger att den emailadressen nummerflytt@vimla.se inte existerar. Om det är den enda informationen som finns om hur man porterar "i efterhand" får ni väl åtminstone se till att informationen stämmer. Jag får väl försöka att skicka samma mail någon annanstans i stället.

   

  /Glappis