• Gert Ove Olsson91 Betalning/Faktura

  C/o används framför namnet på den som ska ansvara för att en brevförsändelse når mottagaren. Det vill säga när person A ska ta hand om posten för person B då denne av någon anledning inte har möjlighet att ta emot den själv.

  Källa:Postnord

 • Gert Ove Olsson91 Betalning/Faktura

  Björn har rätt!

 • Gert Ove Olsson91 Teknisk Support

  @Ida_Vimla

  Hade en inte så lyckat chatt med Isabelle igår. Ville jag skulle prova det jag redan hade provat. Påstod dessuom att Samsung har haft problem med hackande ljud förr så det är säkert att felet ligger hos mig. Hallå! Jag är gammal men inte dum. Var lite ödmjuk inför kunderna upplevelser och uppfattningar. Vidarebefordrade påstående till Samsung support. Samsung är säkra på att om jag byter operatör så försvinner problemet. Det har jag gjort nu och kan konstatera två saker.

  1. Låser jag telefonen till 3G som Ida föreslog så hackar inte samtalen hos mottagaren om jag använder högtalarfunktionen.

  2. Använder jag Telia som operatör och använder (som tidigare) 4G/3G/2G (autoanslut) som nätläge så fungerar telefonen utan det hackar hos mottagaren om jag använder högtalarfunktionen.

  Min slutsats: Felet ligger hos Vimla!