• fryguy Abonnemang

  Simkorten brukar vara framme inom 2-3 dagar.

 • fryguy Allmänt

  Moto G4 Plus för 1690:- https://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefon/l...

  ZTE Axon mini Gold 1790:- https://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefon/z...


  ZTEn kanske inte är så kul dock om man ska tro http://surfa.se/test-zte-axon-mini/ • fryguy Appar

  Det hade vart trevligt med en widget också, som bara visar hur många samtal, surf, sms som man har kvar.
  Finns en ju en del tredjepartsappar men dom visar hur mycket man använt istället.

 • fryguy Abonnemang

  @Gun-Britt-Johansson Det bör inte påverkats av att du bytt operatör. Kan du surfa i mobilen? Annars kan det vara så att du har fel APN.

  För APN-inställningar se https://support.vimla.se/articles/article/installn...

 • fryguy Abonnemang

  @Petter sa:

  @fryguy sa:


  Tycker dock det är lite trist, det börjar bli som alla andra operatörer man lovar en sak för att locka till sig nya kunder och sen försämrar man abonnemangen allt eftersom och hoppas att folk inte ska orka byta.
  Från "början" kunde man ju spara datan hur länge som helst, sen vart det sänkt till ett år och nu detta.


  Det här är ju en förbättring av de allra flesta abonnemangen, och där man kan tycka att det finns en försämring får man antingen en generös kompensation (motsvarande 1 år mellanskillnad i data!) eller möjlighet att ändra till någon av de nya nivåerna som passar en bättre.

  Vi har ju ingen bindningstid och är man missnöjd ska man såklart byta till en operatör man känner att man kan vara nöjd med - det är vår uppgift att få folk att vilja vara kvar hos oss och den uppgiften tar vi på allvar. Denna ändring har vi gjort för att vi tror att det blir mer attraktivt att vara Vimla-medlem på våra nya nivåer :)

  Dom som haft 60 samtal har nog haft det av en anledning, för att dom inte ringer mycket men gör av med mer data. Det börjar känns lite som när alla mobiloperatörer sålde mobila bredband och lockade med fri data för att nån månad senare strypa ner dom till 5GB eller så i hopp om att kunderna inte skulle orka byta eller säga upp abonnemangen. Nåväl om jag inte tappar massa tipsrabatter p.g.a. detta kommer jag väl ändå köra vidare på Vimla.

  Tycker ni kunde mailat ut den här informationen om abonnemangsändringarna, nu råkade jag läsa det på Swedroid. • fryguy Abonnemang

  Hade jag inte haft massa tipsningar hade jag nog bytt operatör nu. Det var väl inte länge sen abbonnemangen ändrades, så varför göra det nu igen.

 • fryguy Teknisk Support

  Nu har jag fått tillbaks min data👍