• fldc Vimla 2.0

  Har just fått alla sms skickade till mig igår idag fördelat under någon timmes tid, känns väl sådär.

 • fldc Vimla 2.0

  Rent spontant tänker jag bara kul, intressant, kör på, jag har själv inte haft mycket till problem sedan tidigt, jag kan tycka att det på sim.vimla.se varit tydligt med att barnsjukdomar kan uppkomma. Du får det att låta som att det vore en gigantisk konspiration. Vad gäller MMS tycks det till stor del vara en oförmåga hos användare att korrekt föra in apn/mms-inställningar, det fungerar alldeles utmärkt, kommer säkerligen avhjälpas av att inställningarna hamnar i exempelvis Googles databas för operatörsinställningar. Puss. ;)

 • fldc Vimla 2.0

  @NiklasO Vi fattar, du gillar inte vimla, du gillar leveransrapporter något så sjukligt, du har bytt operatör, kan vi få slippa dina inlägg nu?

  Thanks. ;)

 • fldc Vimla 2.0

  @johan_vimla sa i [Vimla 2\.0 \- del av ett stort Telenor experiment](/post/22192):

  >

  “Jag får ingen leveransbekräftelse på SMS” >

  Det som refererats till som “leveransrapporter för sms” är en funktion som vi valt att sluta leverera. Detta på grund av att funktionen inte visar att ett sms levererats till mottagaren utan bara att det nått mottagarens mobilnät - med risk för att ge en falsk försäkran om att meddelanden lästs när mottagaren i själva verket inte sett dem . Vi ser det som en förlegad och opålitlig funktion och därför väljer vi att inte ha kvar den. >


  Ge mig RCS så är allt förlåtet. ;)