• Erik Skogh Betalning/Faktura

  Hej!

  Jag har två telefonnummer kopplade till mitt konto: 07X och 07X. Tidigare kunde jag se fakturorna för bägge numren. Nu kan jag se fakturorna för 07X. Hur ska jag hitta dem?

  Vänlige Erik

  Redigerat bort telefonnummer 2020-01-16

 • Erik Skogh Betalning/Faktura

  Topp, det ska jag testa.

  :-) Erik

 • Erik Skogh Betalning/Faktura

  Det är så jag har gjort. Problemet är bara att när jag kollar betalningsinformationen är konto maskerat av stjärnor så jag kan inte se vilket kontot är. Jag har iofs öppnat fakturan från det mejl jag fått men det kan väl inte göra någon skillnad?

  Vänligen Erik

 • Erik Skogh Betalning/Faktura

  Hej!

  Jag har tre nummer hos Vimla som dras via autogiro. Nu vill jagatt en av fakturorna ska dras från ett annat konto i samma bank. Jag har genom att klicka på fakturan för det aktuella numret ändrat till den nya kontot. Jag misstänker dock, efter att kolla mina andra nummer på Mitt Vimla att alla tre fakturan kommer att dras från det nya kontot. Men jag kan inte se från vilket konto fakturorna dras ifrån eftersom de döljs av en rad stjärnor. Hur får jag reda på vilket konto de individuella fakturorna kommer att dras ifrån?

  Vänligen Erik

 • Erik Skogh Betalning/Faktura

  Jag har tre nummer hos Vimla som alla dras med autogiro från mitt konto. Nu vill jag att ett av numren ska dras från ett annat konto. Hur gör jag för att skapa ett nytt autogiro som drar från detta konto istället?