• emhamm Buggar

  Jag har också¨upplevt denna bugg, att man inte kan välja autogiro. Dock så kanske vi, via våra respektive banker, kan fixa autogiro där? Jag ska gå in på min egen bank och prova, och se om det fungerar där.

 • emhamm Idéer

  Jag har både en fundering och ett tips när det gäller att köpa mer surf när den väl tagit Slut.  Själv är jag en som surfar mycket, och köper till extra. Så vitt jag förstår kan man endast köpa mer extra-surf via sitt vimla-konto. (Har inte provat detta ännu).

   

  Jag vet inte hur betalningen för extrasurfen som man köper via hemsidan sker, ska den betalas direkt eller läggs kostnaden på, på nästkommande räkning?

   

  I alla fall så tror jag ett scenario som jag ska beskriva nu kan göra det knivigt för oss användare: tänk dig att du endast har tillgång till din mobil, och din surf tar Slut. Internet blir så segt att du inte kan göra nåt alls internetbaserat på telefonen. Och så måste du försöka ta dig in på vimla.se för att fylla på..Och det kan ta tid, för att surfen är seg.

   

  Vore det inte smartare då att kan man sms-beställa surf och kunna surfa igen? T.ex: "smsa 1 GB till nummer ***" så fylls 1 GB på , på en gång! Smidigt och enkelt. Och så läggs kostnaden för extrasurfen på nästa räkning. Detta skulle underlätta enormt anser jag. (Såhär har många andra operatörer) . Om vimla redan har denna funktion får någon gärna ta bort detta inlägg och hänvisa mig till infon där jag kan läsa om detta. 

   

  Mvh Mli