• DailaLama Betalning/Faktura

  Okej, tack , jag ska prova dessa förslag!

 • DailaLama Betalning/Faktura

  Svarar på min egen fråga - löste det igenom att logga in på banken i webbläsaren via datorn med Mobilt BankID i en Chrome-tab och öppna länken från ert mejl i en annan tab. Då kunde jag plötsligt logga in och få autogiro godkänt med Mobilt BankID.

 • DailaLama Betalning/Faktura

  Hej Vimla, jag sitter i detta nu och försöker byta betalmetod till Autogiro enligt den metod ni skickade ut via SMS igår och kommer inte förbi steg 5 där jag ska godkänna åtkomst till min bank med Mobilt BankID. Där väntar webbläsaren för evigt på mitt godkännande från Mobilt BankID trots att jag redan godkänt. Min bank är Länsförsäkringar och om jag provar logga in via deras app på telefonen eller i webbläsaren på datorn så fungerar mitt Mobila BankID.

  Hjälp! Något är lurt!

 • DailaLama Teknisk Support

  @Alex_Vimla

  Det var ju tråkigt att höra. Hade hoppats på att ni, liksom era konkurrenter, kunde erbjuda denna ganska basala grundfunktion. Speciellt sedan folk här på forumet önskat sig det sedan tre år tillbaka.

  Ha det bra.

 • DailaLama Teknisk Support

  Hej Vimla, upptäckte precis att jag inte har någon datauppkoppling vid 4G samtal (dvs. MMS laddas inte ned i bakgrunden) och att det troligen är en konsekvens av att Vimla inte erbjuder VoLTE till sina användare.

  Kommer detta garanterat erbjudas i år eller är det snabbare för mig att byta operatör?

  Tack för ert svar.

 • DailaLama Utomlands

  Exakt hur hur gör man när man uppgraderar sitt abonnemang tillfälligt för att man vill åka utomlands?

 • DailaLama Teknisk Support

  Okej, tack, ska testa och återkommer :)

 • DailaLama Teknisk Support

  Hej Vimla,

   

  vi har en Sony Ericsson Cedar j108i (manualen nås via länken) och undrar vilka inställningar som gäller för att få MMS att fungera i den? Vi testade automatisk konfiguration som gick igenom för data så datauppkopplingen fungerar som det ska men vi kan inte skicka eller ta emot MMS.

   

  Bland annat finns en inställning som heter Servicecenter under SMS/MMS där det ska stå ett telefonnummer...?

   

  Tack på förhand

   

  M v h

  /Pontus