• CoffeeTears Buggar

  Nu är det åter samma problem vilket suger väldigt hårt för den som vill ha koll på hur mycket en ringer och messar, och uppdateras inte det så misstänker jag att surfen heller inte rör på sig vilket blir problematiskt i längden då man inte får någon koll på någonting.

 • CoffeeTears Idéer

  Vimla Filter är bra på många plan men har man över 200 kontakter så vill man ogärna sitta och föra in dem en och en så en "markera alla kontakter"- knapp borde ha varit på sin plats. Sen är ju min fråga hur den beter sig när någon ringer från dolt nummer, kommer den inkludera att den blockerar de som ringer från dolt nummer så kommer appen i sig vara värdelös då många myndigheter ringer från dolt nummer.

 • CoffeeTears Idéer

  @Sven sa i [Förslag om Vimlas roadmap](/post/21848):
  >
  Av en händelse råkade jag se ett annat företags roadmap på webben och slogs av hur väl strukturerat det går att presentera en roadmap ifall viljan finns. Lätt överskådligt och lätt att komma åt.
  Detta vore något för Vimla att ta efter. Som det är idag har Vimla ett stort antal saker som är skjutna på framtiden och hänger i luften. Betallösning, e-sim, Google Play, extra-sim, hantering av sparad surf m.m. m.m. Allt detta hänger i luften och det är svårt att få besked ifrån Vimla ifall det jobbas på sakerna och i så fall hur de ligger i tiden.
  En önskedröm vore att Vimla skulle lägga upp en lika tydlig roadmap av allt som är på gång vad gäller Vimlas planer och sedan hålla den uppdaterad.
  Exemplet jag menar att Vimla bör ta efter finns här: https://trello.com/b/oAeFnXDK/curve-roadmap

  Det är verkligen en fantastisk idé och kan verkligen hålla med om detta.

  Betallösningarna är ju så gott som på plats, det är väl Stripe som bara ska komma igång nu.

  Ni får ju gärna skicka ut i ett mejl till alla medlemmar att Billogram officiellt är ute :) @alex_vimla

 • CoffeeTears Betalning/Faktura

  @Isabelle_vimla - här är ett ärende som ni måste kika på.

 • CoffeeTears Betalning/Faktura

  Nä det ska du inte behöva.

  @Isabelle_vimla - kan du kolla vad som är galet?

 • CoffeeTears Teknisk Support

  Problemet med smsen verkar vara avhjälpta nu iaf.

 • CoffeeTears Betalning/Faktura

  @Ida_Vimla - kan du kika på detta?

 • CoffeeTears Abonnemang

  Står ju faktiskt: När du har 100 GB/mån sparas ingen surf (maxgränsen man får spara är ju redan 100GB!) men eventuell sparad data sedan innan är kvar.

  Om du uppgraderar till 100 GB och sedan väljer att nedgradera för kommande månad så kommer de GB du fått direkt inte sparas. Den tidigare pott som du haft innan du uppgraderat ligger kvar, om du inte surfat upp denna.


  https://support.vimla.se/articles/article/100-gb


  Men förstår vad du menar, tycker de är rätt kasst att man har ett maxtak på 100 GB och att de begränsas till 12 månader.

 • CoffeeTears Vimla 2.0

  det gällde den. :)