• clasf Betalning/Faktura

  Nya sidan är snygg men jag saknar väsentlig info under sidan betalningar. Man ser ju kostnaden klart MEN det finns ingen knytning till mitt namn eller till mitt mobilnummer. Detta syntes tydligt på den "gamla" sidan vilket var bra då man kunde printa ut en tydlig bild och sätta i bokföringen. Som det är nu finns det ingen som helst knytning till mig eller mitt nummer åtminstonde inte vad jag kunnat hitta. Jag betalar med kort, går det att få en faktura/spec på något sätt då ?

  Mvh

  Clas

 • clasf Allmänt

  Tack för det och Gott Nytt År till dig med!

   

  och självklart tack för en rolig tävling/kalender !

   

  Finns det möjlighet att "översätta" topplistan till vunnen datamängd också? tänker att du har ju uträkningarna.

  Man vet ju vilka man skickat in på men har ingen större aning om vilka som är godkända.

   

  Gott Nytt Vimla-år!

   

  clasf

 • clasf Abonnemang

  Kan hålla med om att det är lite irriterande men det är inget att hänga upp sig på tycker jag. Jag blev medlem dagen innan de införde 20 Gb extra, klart jag blev irriterad på det men det kommer alltid vara någon som drabbas av liknande så inget att gräva ner sig i. Det klassiska är väl julklappen du köper till någon som du sen ser på mellandagsrean till halva priset. Det är så det funkar i livet man kan inte ta del av allt, ibland vinner man och ibland förlorar man.

   

  Det jag hunnit se av Vimla är att de verkar ha viljan att "belöna" sina medlemmar i varje fall och det är mycket mer än många andra företag. Så tummen upp för Vimla!

   

  /clasf