• borgus Abonnemang

  @Elin-Elisabeth-Bekil

  Nej det får du inte.

  Citerat från

  https://faq.vimla.se/hc/sv/articles/360001992758-S%C3%A5-h%C3%A4r-fungerar-sparad-data


  När du har 100 GB/mån sparas ingen surf (maxgränsen man får spara är ju redan 100GB!) men eventuell sparad data sedan innan är kvar.

  Om du uppgraderar till 100 GB och sedan väljer att nedgradera för kommande månad så kommer de GB du fått direkt inte sparas. Den tidigare pott som du haft innan du uppgraderat ligger kvar, om du inte surfat upp denna.

 • borgus Betalning/Faktura

  Nu hittade jag det:

  https://www.vimla.se/kontakt/

  men ingen möjlighet idag.

 • borgus Betalning/Faktura

  @Isabella-Kron

  Det kan dessvärre inte hända något förrän efter helgen. Telenor/Vimla har ju stängt nu. På mändag kan du försöka igen. Då är det bäst med chatten med kundtjänst. Dessvärre har Vimla mycket effektiv gömt länken till chatten, och jag minns aldrig var, men det vet jag att flera andra här känner till- De hjälper säkert.

 • borgus Betalning/Faktura

  @Karin-Louise-Werner


  Med vad?

  Telenors nät ska fungera helt i Helsingborg. De enda störningarna just nu i Skåne är viss kapacitetsbrist i Norrekås söder om Simrishamn och vid Lundavägen sydväst om Lund.

 • borgus Betalning/Faktura

  @Maria-Olofsdotter

  Vimla ringer aldrig upp kunder.

  Men i detta forum finns en del andra medlemmar som är kunniga och villiga att hjälpa till. De arbetar dock inte hos Telenor, utam hjälper till ändå.

  Handlar det om ekonomi och liknande är det bäst att försöka komma fram på chatten till kundtjänst. Dessvärre har Vimla gömt chatten så att det ska vara svårt att hitta, men jag tror säkert att det finns nån annan medlem i detta forum som kan tipsa om var man hittar chatten.

 • borgus Allmänt

  @Sven

  Jag använder faktiskt ibland en gammal Motorola MicroTAC 7200. Mest för att det är kul. Den har full size, alltså kreditkortsstort, SIM-kort. Jag har aldrig hört att man kallar mini-SIM för full size, men som du själv skriver; Det är svårt att veta exakt vad som menades.

 • borgus Allmänt

  @Sven

  Nu har ju ingen av deras adaptrar "full size" utan endast mini, micro och nano. Jag tror att det är mycket svårt att idag hitta en adapter till full size

  Verkar bättre att beställa ett nytt SIM. Man får ju alltid alla fyra formaten i ett kort numera..

 • borgus Utomlands

  @Åsa-Dagberg

  Så bra! Håll hårt i ditt Vimla 1.0 och låt dig inte luras till att byta. Det verkar LÅNGT kvar tills Vimla 2.0 ens kommit över tröskeln.

 • borgus Allmänt

  Välkommen och lycka till med dina nya uppgifter.

  Kan du påverka så att någon på Vimla verkligen bryr sig om vad som skrivs här?

 • borgus Utomlands

  @Åsa-Dagberg

  Om du har Vimla 2.0 (svart text på SIM-kortet) så rekommenderar jag dig STARKT att fylla på t.ex. ett Comviq Kontant och ta med dig. Det trasslar i stort sett alltid med Vimla 2.0 i utlandet. Det är min erfarenhet och väldigt många andra i detta forum.