• Björn Allard Abonnemang

  Alla som hyllar Hallon kan ju återkomma när de testat Tre:s täckning. Den är ofta mycket bristfällig. Man kan även gå in och läsa omdömen om Hallon på t.ex. Trustpilot. Inte alltigenom smickrande för att uttrycka det diplomatiskt. Jag testade Hallon innan jag valde Vimla och det gick helt enkelt inte att ha Hallon p.g.a. den dåliga täckningen. Detta varierar givetvis från plats till plats men här gick det inte alls. Dessutom så gott som alltid bara surf i 3G.

 • Björn Allard Abonnemang

  Jag tycker inte förändringen är så farlig. Jag hade 4 GB och 60/600 men ändå längre tillbaka hade jag 2 GB och 60/600. Nu får jag 2 GB och fria mess och samtal. För min del har 2 GB räckt till eftersom jag alltid kör på wifi här hemma. Att byta operatör är inte aktuellt. T.ex. Fello erbjuder mindre surf (1 GB) till samma pris. Hallon som använder Tre:s nät och vad det innebär i dålig täckning är inget alternativ.

  Nej jag fortsätter med Vimla. Enda invändningen är att förändringen redan verkar ha slagit igenom trots att det i mailet stod att den skulle ske fr.o.m augusti. Inget som gör mig något men lite förvånande.

  Sedan hoppas jag att ni inte rör möjligheten att använda även det minsta abonnemanget inom EU och i Norge.

 • Björn Allard Abonnemang

  @Jan-Garry-Blom

  Konstigt att allt blivit så dåligt med Vimla. Det har jag inte märkt överhuvudtaget. Jag har jämfört med andra operatörer och inte lyckats hitta någon som kan matcha Vimla vad gäller vilkor och priser.

  Kort sagt Vimla håller vad de lovar.