• Bengt Arne Erixzon Teknisk Support

  @borgus

  vem ska jag ringa menar di Vimla har inget nr man kan ringa till. Är ju en urdålig support. Upp till 5 dar innan man kan få svar på mail. Vad är det för support?

 • Bengt Arne Erixzon Teknisk Support

  @borgusSka se om sim kort kommer och jag får testa det. Liknar det inget säger jag upp det och flyttar till Comviq. Mitt kontant kort gäller nästa vecka ut. Problemet är om någon måste ha tag i mig och mitt nummer svarar ingen på eftersom sim kort inte kommit.

 • Bengt Arne Erixzon Teknisk Support

  Kommer flytta bara jag får kortet eftersom mitt nr hänger på det. Flytten fungerade men inget sim-kort till det. Åker ner till pressbyrån och får ett comviq kort på studds och kan börja ringa direkt. Här lovar dom guld och gröna skogar. Men blev bara ASKA av allt.

 • Bengt Arne Erixzon Teknisk Support

  @mlo Eftersom jag inte har fått något sim-kort så vet jag inte vilket. Troligen är det 1,0 som kommer eftersom jag inte ser på min sida att jag kan vidarekoppla under inställningar.Fundera på att gå till Comviq där fungerar deras sim kort i alla fall. Synd att jag gjorde en nummer flytt innan man viste hur dåligt det är på Vimla. Men tittar man här på forumet så undrar man vad det är för någon som ska ha abonnenter.

 • Bengt Arne Erixzon Teknisk Support

  Har ansökt om ett abonnemang i slutet av november och nummer flytt ska ske den 12/12 och som är gjort. Men något sim-kort har jag inte sett till och mitt tidigare abonnemang är avstängt. Är beroende att ha en mobil uppkopplad men nu är allt släckt och inte ett ljud från Vimla. Det är väl inte meningen att man ska skaffa sig ett kontant kort på Telia medan man väntar. Det här är ingen bra reklam för Vilma och dom vill man ska skaffa fler som väljer abonnemang hos dem. Eller ska man skaffa sig ovänner ?

  Nu fredag och jag köpt kontant kort för att jag måste ha en uppkoppling. Och det får man direkt och bara sätta igång att ringa. Men här tar det tid och ingen vet när det kommer heller. Blir tummen ner så det skriker om det.

  /Bengt