• Asawi Abonnemang

  Kontakta Vimla över chat så fixar de det å dig!

 • Asawi Utomlands

  @Axel-Fredrik-Gerhard-Hellström Intressant fråga. Undrar faktiskt detsamma eftersom jag är borta över månadsskifte själv. Vet inte vem jag ska pinga nu när det är flera nya på Vimla, så jag provar några jag kmmer på @Isabelle_vimla @petter

 • Asawi Utomlands

  Du har inte någon speciell utlandspott. Din surf tas från din vanliga pott. De 10 GB som nämns är en begränsning på hur mycket du får EU-surfa.

  Dessvärre redovisas inte din förbrukning särkilt bra, så jag föreslår att du använder mbilens datastatistik för att håll rdning. Åtminstone har det varit så de gånger jag varit utonlands senaste året.

 • Asawi Abonnemang

  @Ulf-Hultsten Om du får data över i slutet av månaden hamnar det ju i potten. Annars måste du förstås uppgradera för att potten ska fyllas på. Men i nuläget är det ju faktiskt bättre att använda upp potten innan delar av den förfaller, så ingen större mening att uppgradera innan potten börjar bli låg.

 • Asawi Abonnemang

  @Mark-Wilk-Moloney

  Ni ger oss motsvarande ett halvårs surf. Det var ju 4 GB/mån innan = 48 GB/årFör att kompensera de som drabbas ger vi dem motsvarande ett års surf på deras gamla nivå,alltså 24 GB extradata.

  Du får ju 2 GB/månad från abonnemanget. Alltså 48 GB under det kommande året. Alltså förlorar du inget. Det var nog så Vimla menade.

 • Asawi Abonnemang

  @Ulf-Hultsten Jag såg nu i den andra tråden vad du menade, så jag svarade där så behöver samma diskussion vara på flera ställen.

 • Asawi Abonnemang

  @Ulf-Hultsten Det som försvinner är det du la in i potten för 12 månader sen, inte hela den månadens tilldelningen.

  Men visst minskar potten om man hela tiden använder mer än sin månadstilldelning (förstås) eller om man får mindre kvar denna månad än motsvarande månad för 12 månader sen. det är sant. Men skulle det vara viktigt att ha stor pott kan man ju uppgradera någon månad (dock inte till 100GB).

 • Asawi Abonnemang

  @Ulf-Hultsten sa:

  Jag tycker att det största skojeriet är att möjligheten att bygga upp en surfpott är borttagen. Tar man av surfpotten kommer den slutligen att bli 0Gb utan möjlighet att öka.

  Nu är jag inte alls med. Vad menar du nu? Är det något som ändrats vad gäller surfpott? Jag kan inte se det i så fall.

 • Asawi Abonnemang

  För mig som 55+ Blir det ingen skillnad. (Visst, jag får fria samtal/SMS, men vad spelar det för roll när jag ofta bara ringer ett par samtal/vecka?)

  Tror det är en miss att ta bort 4GB alternativet för 100 kr.

  I övrigt ser det väl OK ut. Tycker det är bra att det inte finns massor av olika alternativ (ja, ibland är valfrihet jobbig ;) )