• Asawi Teknisk Support

  Du har inte av misstag blockerat personen sm inte kan skicka SMS till dig? Kan hon ringa dig?

 • Asawi Teknisk Support

  Läs t.ex. här https://forumet.vimla.se/topic/3199/jag-fick-ett-s...

 • Asawi Utomlands

  En del (t.ex. jag) har väldigt ojämn förbrukning. Vissa månader kanske 1 GB, andra månader bortemot 10 GB. Då är det gott att kunna ligga på lägsta abonnemanget och bara ta av potten de där månaderna när det blir lite mer. Men i och för sig behöver jag inte ha "en massa" surf sparad, det är har du i och för sig rätt i.

 • Asawi Teknisk Support

  Det är för att komma med på Vimlas nya plattform. För egen del tänker jag vänta så länge det bara är möjligt eftersom t.ex. roaming i Tyskland inte funkar än på den nya plattformen. (Jag har dessbättre inte fått något SMS om att byta heller)

 • Asawi Teknisk Support

  @Jan-Åkerström Det kan inte vara så att du av misstag blockerat henne? (Vet inte hur det blir för den som ringer upp om man gör det.)

 • Asawi Abonnemang

  Det är viktigt att det står "Du har blivit tipsat av ..." längst upp när man beställer. Det ska det göra om man använder rätt tipslänk. Kanske något gick fel där.

  Men chattar du in till Vimla under dagen (öppet 9-17, stängt för lunch 12-13 tror jag) kan de nog ändå fixa det åt dig.

 • Asawi Abonnemang

  Nej det gör den inte. Det är först när den fyller ett år surfen försvinner. (Alltså den äldsa surfen.)

 • Asawi Teknisk Support

  @Karin-Pappila sa:

  Vill ni inte hjälpa så får jag som sagt flytta tillbaka.

  Ingen av oss som svarat är Vimla. Vimlas personla jobbar på "kontorstid" och har stängt under helgen.

 • Asawi Betalning/Faktura

  Betaltjänsterna brukar synas under "förbrukning" inne på Mitt Vimla. Man måste markera att man vill se dem med knappen under staplarna. Har du kollat där vad det står så kan det vara lkättare att fiska vidare? (För min del brukar det vara app-köp som i listan står som "Betaltjänster Google Play", för grannfruns del brukar det vara samtal till Bingolotto etc, men där har jag för mig att det bara står vilket nummer det är.)

 • Asawi Teknisk Support

  @Karin-Pappila Tyvärr tror jag inte operatörsbyte hjälper när hennes nummer redan på något vis kommit i händerna på de här robotarna eller vad det är. Jag har inte uppfattningen att det är något kännetecknande för Vimla då inget av det ganska stora antal Vimla-användare jag känner får någon SMS-spam. Tror snarare att numret har getts ut, möjligen av henne själv (av tanklöshey) men det kan också vara någon annan som lagt ut hennes nummer någonstans.