• Asawi Teknisk Support

  Det behövs ett nytt SIM-kort. Det brukar kmma några dagar efter beställningen gjorts. Om det inte kommer i god tid innan byte, kontakta Vimla över chatt. Vänta inte till dagen innan bytet!

 • Asawi Teknisk Support

  Jag har dessbättre inte behövt support på ett bra tag så jag vet inte hur bra/dåligt den funkar. Men vad gäller epost har jag fått den bestämda uppfatningen att hanterandet är icke-optimalt. Det har tidigare också sagts att man inte ska skicka in flera epstmeddelanden om samma sak för då hamnar man hela tiden sist när de bear av äldsa ärendet först. En ny epost gör alltså att ärendet räknas som nytt. Eller så har det i alla fall varit.

  Chatt är det som brukar funka bäst.

 • Asawi Betalning/Faktura

  Om betalsamtal är påslaget ska det inte behövas. Men ett tips som ger dig mer för pengarna än att köpa extra surf är att uppgradera abonnemanget. Du kan nedgradera med en gång, eller i alla fall innan månadsskiftet.

 • Asawi Abonnemang

  Om du kontaktar Vimla på chatt på måndag skulle jag tro atde fixar det å dig.

 • Asawi Betalning/Faktura

  Jag jobbar inte på Vimla, men eftersom de har helgstängt kanske jag ändå kan göra en gissning vad gäller surfen: Om du uppgraderade från 6 till 10 fick du 4 GB extra. Kan det vara så att det bara är den extra surf du fick spm är kvar?

  Priset får jag inte ihop alls! Det borde vara augustis avgift plus priset för uppgraderingen, alltså typ 150+50=200 innan tipsrabatt dras. Chatta med supporten på måndag när de är tillbaka online. Klockan 13 tror jag.

 • Asawi Teknisk Support

  Kolla din APN att det är tomt vid "proxy". Här kan du få tips om hur du hittar till din APN om du inte vet det: https://support.vimla.se/articles/article/allmaenna-instaellningar-foer-data-och-mms-foer-vimla-2-0

 • Asawi Abonnemang

  Är du helt säker på att det verkligen var Telenor? Ringer då och då säljare som egentligen inte är Telenor och uttrycker sig att de "ringer angående ditt abonnemand hos Telenor" och påstår saker. Pressar man dem lite visar det sig att de inte förstår Vimla alls och till exempel inte har koll på tipsrabatter. Så ta det de säger med en rejäl nypa salt!

 • Asawi Utomlands

  Vimla 2.0? Tyskland? Har varit problematiskt för många. Råd som brukar ges är att låsa mobilen på 3G och testa att ansluta till nät manuellt. Oavsett om man har Vimla 2.0 eller "det vanliga". Värt att testa i alla fall.

 • Asawi Teknisk Support

  @Susanne-Backlund Absolut bästa sättet att kontakta kundjäs är via chatt. Epost verkar i allför många fall fungera "sådär"

 • Asawi Teknisk Support

  @Susanne-Backlund Jag jobbar inte på Vimla men jag har en gissning ändå: m det inet finns 3G-täckning kopplar mobilen ner på 2G vid samtal. Därför ingen surf. 4G funkar inte för samtal om man inte har VOLTE, vilket inte Vimla har (och kanske inte din mobil heller, men eftersom Vimla inte har det spelar inte det någn roll)