• Asawi Teknisk Support

  @PAMA sa:

  @Ida_Vimla Så den låga mängd data som visades nu i helgen var faktiskt den korrekta?

  Jag jobbar inte på Vimla så jag vet egentligen inte, men jag har såpass koll på min surfmängd att den mängd som visades under helgen definitivt inte var den korrekta! (Och det visades INTE för mycket under april för mig. Snarare kändes det som att inte månadens surf lagts på, men jag har så stor pott att jag inte kände att jag behövde rota i det så jag inte var 100% säker.)

  @mlo sa:

  Så trevligt det nedan. Bra att ni kompenserar för tråkigheterna.
  Undrar, gäller det nedan alla användare eller bara de som kontaktade er om strul de senaste dagarna? En släkting till mig drabbades i helgen men han har inte fått april månads surf tillbaka på kontot, men det kanske kommer?

  Återigen kan jag bara hänvisa till egna erfarenheter, men jag har mer surf nu än innan problemet uppstod. Men det är inte april månads surf som kommit tillbaka. Men NÅGOT har tillkommit utan att jag varit i kontakt med Vimla (annat än inlägg i forumtrådar om problemet).

 • Asawi Utomlands

  Det är ju en del av EU, så ja.

 • Asawi Abonnemang

  @Johan-Lewerin Tvivlar på att någon fått sin surf tillbaka. Jag tappade cirka 40 GB (men har mycket kvar så ingen panik). Som grädde på moset visar app och hemsida olika. 4GB mer i appen...

  Vimla-folket måste komma och svarapå vad som händer (om något)!

 • Asawi Abonnemang

  Nu vet vi ju inte om dom faktiskt bara har gått hem eller om någon jobbar med problemet. Information behövs!

 • Asawi Abonnemang

  Ni måste göra något så att de som fått sin pott felaktigt nollad kan använda mobilen. Skicka ut ett par gig extra surf till alla eller nåt i den stilen.

  Jag är inte själv i den stuationen eftersom jag har gott om surf kvar trots att 40 GB försvunnit, men detta är inte acceptabelt. De är ju inte ett tekniskt problem med nätet eller liknande utan något i ert system

  Jag vet at supporten normalt sett inte är på plats under helger (men som på alla andra arbetsplatser) men när något akut uppstår måste insatser göras. Hade det bara varit fel i visningen hade det inte varit så farligt, men personer har blivit utan surfmöjlighet.

 • Asawi Teknisk Support

  @Jusuf-Nijemcevic ja det är fler. Finns redan en tråd om detta. https://forumet.vimla.se/topic/3967/sparad-data-f%...

 • Asawi Abonnemang

  Kunde vara bra att veta hur det är för er som fått SMS om det ändå verkar funka som det ska att surfa. Det har försvunnit en massa för mig också men jag har ändå massor kvar. Men har en tonåring i bekantskapskretsen som antagligen får panik vid ett sådant SMS.

 • Asawi Abonnemang

  Hoppas ni alla, även fina Cleo, är mitt i en härlig helg nu så här lördag kväll.

 • Asawi Abonnemang

  @praneg Så kan man göra om man är på samma plats och vill dela med sig av sin surf. Men det är ju inte att "flytta" surf. Skulle tro att frågeställaren vill flytta surf från ett abonnemang till ett annat och det går tyvärr inte.

 • Asawi Abonnemang

  @Karl-Olov-Nordin sa:

  @Bo-Kenneth-Johansson Lägg av nu Bo Johansson med sådana hot

  @Karl-Olov-Nordin Ta nu och lägg av med att lägga dig i andras angelägenheter och kalla det för "hot". Det är inte första gången du gör detta.