• Antebellum Betalning/Faktura

  Hmm testade ju igår med att bara regga om mitt redan registrerade mastercard, och efter det stod den som betalning pågår, Nu idag när jag loggar in står det likadant och jag kan alltså inte trycka på betala nu knappen för den kommer ju inte upp ?? Men inga pengar är ju dragna om jag kollar mitt bankkonto. ? hur avryter man en betalning pågår för att kunna göra om det och förhoppningsvis fungerar det nu??

 • Antebellum Betalning/Faktura

  Samma här också, har Swedbank och fick sms om att dragningen från mitt mastercard hade misslyckats, gick först in på swedbank där såg allt ut som det skulle (utan att pengarna dragits) sen in på vimla och registrerade samma kort igen , där det nu bara står "betalning pågår"


  Vägrar använda klarna, så om det inte går att göra en vanlig inbetalning (ocr nummer) hoppas jag vimla kan reda ut detta med banken asap.

 • Antebellum Abonnemang

  Just precis var ett "tack för trogen telenorkund erbjudande" jag nappade på därför jag vart lite snopen när de var borta ;) men då är det som det ska ändå. toppen! tack. :D

 • Antebellum Abonnemang

  Varför har surfmängden på mitt abbonemang sänkt från 3gb /mån till 1gb /mån?? med fria samtal/sms och 3gb surf betalade jag 150kr/mån som jag hade innan.. priset är samma men nu har jag bara 1gb ?? har inte fått någon info om detta. eller står det fel på mitt vimla sidan??