• AndreasKsasse Teknisk Support

  Ja där ser man, det måste vara det som är problemet! Drygt när man bytt från hallon (3) för att kunna använda 2g och så får man ingen täckning alls på 2g helt plötsligt. Men jag får bara ta och avakta.
  Tackar för infon!

 • AndreasKsasse Teknisk Support

  Jag hade inga problem alls med gsm i Uppsala idag. Nu när jag kommit hem igen pendlar den mellan ej service och max 1 plupp på sweden mobile. Min son har samma problem på sin mobil (comviq). Måste vara något lokalt, mycket märkligt att det inte står någonting i driftinformationen.

 • AndreasKsasse Teknisk Support

  Jag befinner mig utanför Tierp, Uppland. Jag bytte till vimla för ca 2 veckor sedan. Kört nästan bara 2g sen dess då jag har dålig 3g täckning inomhus. Det funkade kanon innan det plötsligt tvärdog. Har inte bytt mobil, har samsung note 2. Och annars så funkar 3g som det ska. Testat att ta ut batteri och simkort.

 • AndreasKsasse Teknisk Support

  Hej.
  Jag får inte någon täckning på gsm längre, har inte fått det på två dagar nu. Tidigare stod det att jag använde "sweden mobile" när jag körde gsm, nu hittar jag inte ens sweden mobile när jag söker efter nätverksoperatör och får bara "ej service".

  Någon mer som har problem eller vet om någon driftstörning eller liknande?