• András Méhes Teknisk Support

  Jag har aldrig haft Vimla förr (och är rätt så fundersam över hur länge jag kommer stanna kvar, om fortsättningen blir lika rolig).

  Mitt gamla SIM hos min förra operatör fungerar inte längre och jag har ingen större lust att köpa extra kontantkort. Och, jag verkar inte ha någon möjlighet under 'Inställningar' på 'Mitt Vimla' för vidarekoppling heller (kan bero på att jag har inte och aldrig haft ett aktivt SIM-kort med Vimla).

  Numret flyttades måndagen 9/12. Jag fick SIM-kortet i förrgår (eftersom jag valde 'Ersätt' på 'Mitt Vimla', annars hade nog inget kommit).

  Jag mejlade dem direkt, men fick såklart aldrig något svar. Inte heller på mitt mejl veckan innan angående den första fakturan, som kom långt innan jag fick något SIM-kort ens... Systemfel... Jag vet inte... Det hela verkar inte vara särskilt stabil eller bra. Jag får se hur länge jag står ut.

  Jag vet hur chatten fungerar, men jag har aldrig lyckats komma fram, trots flera försök både idag och igår. Kön verkar vara oändligt lång, och går upp och ner till synes slumpmässigt. Idag började jag som #53 och en halvtimme senare advancerade hela vägen till #67 (alltså bakåt; åt fel håll).

  De skapar nya ärenden från mina misslyckade chat-försök varenda gång (istället för att ta tag i saken och äntligen aktivera mitt kort), vilket gör nog trycket bara sämre.

  Det är helt sanslöst att sådant här kan hända i dagens tekniskt-så-advancerade Sverige...
  Konkurs?

 • András Méhes Teknisk Support

  Jag _har_ fått SIM-kortet, men det är inte aktiverat och det går inte att komma i kontakt med Vimla antingen på chat eller mejl.

  Förutom så SIM-kortsnumret stämmer INTE överens med det som står på 'Mitt Vimla'.


 • András Méhes Teknisk Support

  Kan inte ta bort inlägg (trots att jag försöker göra det inom 10 **sekunder** [WTF?!?])

  Kan inte ändra användarnamn...

  Det verkar som att allt pekar på att Vimla är inget för mig...

 • András Méhes Teknisk Support

  +1 inget SIM-kort, aktivering inatt, inget sätt att stoppa flytten...