• Alex_Vimla Teknisk Support

  @Christina-Martinsson140

  Hej!

  Under kvällen har en del felaktiga sms skickats ut angående obetalda fakturor.

  För att säkerställa att man inte har något obetalt så gör man det på Mitt Vimla > Betalningar. Finns där inget obetalt så kan man luta sig tillbaka :)


  Ber om ursäkt för strulet som uppstått.

  Ale

 • Alex_Vimla Teknisk Support

  @Hanna-Edvardsson

  Hej!

  Under em/kvällen har en del felaktiga sms skickats ut ang obetalda fakturor. För att säkerställa att man inte har något obetalt så görs det på Mitt Vimla > Betalningar.

  Ber om ursäkt för detta strul.

  Alex

 • Alex_Vimla Teknisk Support

  @Jovana-Jovanovic

  Hej!

  Under em/kvällen har en del felaktiga sms skickats ut ang obetalda fakturor. För att säkerställa att man inte har något obetalt så görs det på Mitt Vimla > Betalningar.

  Ber om ursäkt för strulet.

  Ale

 • Alex_Vimla Teknisk Support

  @Karin-Eriksson217

  Vad bra att det fungerar nu för dig. Vilka hastigheter får du nu efter denna nollställning ?


  Alex

 • Alex_Vimla Teknisk Support

  @Karin-Eriksson217


  Okej, allting ser korrekt ut på dina inställningar och även på själva abonnemanget vad jag kan se. Om du testar att återställa nätverksinställningarna (Inställningar > Allmänt > Nollställ > Nollställ nätverk), blir det bättre då?


  Alex

 • Alex_Vimla Idéer

  @S.L @Fredrik-Johansson230


  Status är oförändrad kring e-faktura. I dagsläget så är det ingenting som vi erbjuder, men detta kan komma att ändra sig i framtiden. Tillsvidare så är det faktura via mail, autogiro eller kortbetalning som vi erbjuder.


  /Alex

 • Alex_Vimla Teknisk Support

  @Karin-Eriksson21

  Det här ska vi självklart se över och få ordning på.


  Det hade varit toppen om du kunde skicka över en bild på dina APN-inställningar, bara så jag kan säkerställa att de korrekta inställningarna finns där. Det finns nämligen ingenting på abonnemanget som blockerar din internetdelning vad jag kan se.


  När du säger att du får långsam hastighet, vilka resultat får du då? Du kan göra ett test på bredbandskollen.se


  Alex

 • Alex_Vimla Abonnemang

  @Yehya-Daaboul

  Hej!


  Om ditt abonnemang är pausat så kan du aktivera det via Mitt Vimla. Om det är avslutat så är det enklast att få hjälp via chatten som öppnar kl 09 och hittas på vimla.se/kontakt.


  Alex

 • Alex_Vimla Allmänt

  @Sven

  Denna diskussion har vi haft i många andra trådar. Där har vi redan talat om att vi just nu har en backlogg som vi nu vidtagit åtgärder och även börjat ta ned den. Att denna backlogg finns är självklart inte acceptabelt, utan vi vill tillbaka till den servicenivå som vi tidigare haft.

  @Andyman

  Det är ett riktigt bra förslag. Jag ska prata med Christoffer och se till att ni alla får en bra introduktion inom kort.


  /Alex

 • Alex_Vimla Allmänt

  @S-L

  Att stänga chatten är ju ingenting som vi vill göra, utan det är ju en åtgärd vi behövt vidta när belastningen varit så pass hög att vi inte haft möjlighet att ha chatten öppen och samtidigt hinna med de mail som kommer in.Under tiden chatten varit stängd har vi gjort allt vi kan för att akuta ärenden ska lösas snabbt, men det är ju tyvärr så med backlogg-situationer att en naturlig konsekvens blir att man inte hinner besvara allt i tid. Men vi gör verkligen vårt bästa.Nu är ju däremot chatten öppen igen och vi finns tillgängliga där om något är akut.


  @Sven du påpekar att samtliga akuta frågor inte hunnits med, och så är det ju tyvärr(vilket jag också skrev om i mitt förra inlägg). Att vi inte kunnat hålla den svarstid som vi vill ha är självklart något som vi inte är nöjda med och inget vi ser som ett normalläge. Och det är ju därför vi vidtagit drastiska åtgärder, som att stänga chatten för att komma tillbaka till en plats där vi kan ge alla användare exceptionellt bra och snabb service. Men det är en resa och det tar tid - det jag kan säga är att situationen blir bättre för var dag som går. Det hindrar såklart inte att användare har hamnat och kommer fortsätta hamna i situationer där vi svarar för långsamt, återigen något vi verkligen inte är nöjda med.


  Jag märker att det här ämnet dyker upp med jämna mellanrum just nu när vi har en backlogg, där du konstaterar att vi inte håller de svarstider vi normalt sett vill hålla och jag bekräftar det, för att vi ju har en backlogg.


  Uppenbarligen så har vi ju den här diskussionen för att ni båda (tillsammans med många andra) värnar om Vimlas service och vilken upplevelse man har som användare - att ni bryr er så mycket om det gör mig väldigt glad!


  Ni båda är väldigt kunniga inom Vimla och vet hur saker och ting fungerar här. Något som hjälper och gör en tydlig skillnad är om ni svarar användare som skriver sina frågor här på forumet, eller om ni kan komma med konkreta förslag på hur vi kan göra saker bättre, utöver att konstatera att backloggen måste arbetas bort, då vi redan gör allt vi kan för det. På så sätt tror jag att vi snart kommer till en situation där det inte längre behöver startas trådar om backloggen längre.


  /Alex