Tipsrabatt: Tipsa och få rabatt!

Vad är tipsrabatt?

När du tipsar dina vänner får ni båda 10 kr rabatt på era månadskostnader, så länge ni båda har aktiva abonnemang hos oss. För bra för att vara sant kanske du tänker? Nej, vi är helt enkelt bara så bra! 

Ju fler du tipsar, desto mer rabatt får du. Tipsar du tillräckligt många kan du sänka din månadskostnad till noll, null, nada i månaden. Så om du hjälper oss att bli fler, hjälper vi dig med din månadskostnad. Det tjänar vi alla på.

Hur gör jag för att tipsa mina vänner?

Det är superenkelt! Gå bara in på Mitt Vimla och klicka på Tipsning i menyn till vänster. Högst upp på sidan finns det en länk, och det är den som är din personliga tipslänk. Du kan antingen skicka länken direkt via Facebook eller email, eller så kan du kopiera länken och skicka den på valfritt annat sätt, exempelvis genom att klistra in den i ett mess.

Allt dina kompisar behöver göra är att klicka på din länk eller klistra in den i sin webbläsare, och göra en beställning genom sidan de kommer till. Smidigt!

Hur vet jag att tipsningen fungerade?

När beställningen är gjord kommer du att få ett mail med en bekräftelse, och du kan även se alla dina aktiva tipsningar på Mitt Vimla.

Det kan dröja en eller ett par månader innan du ser rabatten på din faktura, på grund av att tipsrabatten aktiveras först i samband med att det nya abonnemanget aktiveras. Så länge tipsningen finns med på din Mitt Vimla så är det inget att oroa sig över!

Kan jag lägga in en tipsning i efterhand?

För att få ta del av tipsrabatten måste man beställa sitt abonnemang via en tipslänk. Hör av dig till oss om du upplever problem med att använda tipslänken, vi hjälper dig gärna.

Några spelregler kring hur tipsrabatten fungerar:

  1. För att få tipsrabatt behöver man beställa sitt abonnemang via en tipslänk. 
     
  2. Du och personen som du har tipsat behöver ha aktiva abonnemang hos oss. Det vill säga har någon av er pausat, avslutat eller inte betalat sin faktura till oss så mister ni rabatten. Aktiveras abonnemanget igen så kommer rabatten tillbaka. 

  3. Om vi inte lyckas dra en betalning från något av abonnemangen och behöver spärra det tills dess att betalningen är gjord får det andra abonnemanget ingen rabatt. Abonnemangen måste alltså vara fullt betalde den sista dagen i månaden för att rabatten ska dras av månaden efter. 

Kort sagt, rabatten triggas av att båda abonnemangen är fullt betalda och aktiva.

Har du fler funderingar?