WiFi-samtal saknas på Vimla?

  • 26 May 2021
  • 10 svar
  • 2197 visningar

Saknas WiFi-samtalsfunktionen på Vimla? Om det skulle vara så, när kommer funktionen läggas till så vi kan använda denna lysande funktion?  Jag vill helst slippa byta operatör pga att Vimla ligger efter vad gäller detta.


10 svar

Användarnivå 3
Emblem +10

Hejsan @Håkan Leijon

Vi erbjuder inte WiFi-samtalsfunktionen till våra abonnemang i dagsläget, men det är någonting som vi jobbar på. Det finns inget spikat datum på när det kommer lanseras, men jag hoppas att det kommer vara nått vi kan erbjuda snarast. 

Mvh/Abbe

Användarnivå 1

Hej. Jag har samma undran om Wifi-samtal. Ställde frågan då jag skaffade Vimla. Bytte från Telia som var dyrt då och saknade Wifi-samtal. Telia har denna funktion nu. Känns som att det är dags att lyfta upp detta som högsta prioritet. Vi är många som saknar denna tjänst.

Användarnivå 1

Jag är -- och har varit VÄLDIGT nöjd med Vimla -- men nu TVINGAS jag att byta operatör eftersom Vimla inte erbjuder wifi-samtal.

Jag befinner mig numera mestadels på ett ställe där mobiltäckningen är från “obefintlig” till “svag”. SMS fungerar oftast, men ibland kan det dröja tills nästa dag innan det kommer. Däremot har vi fiber, och all wifi fungerar alltid perfekt.

Nu kommer vintern igen, och jag tänker INTE vara tvungen att ge mig ut 20-25 m från huset, utomhus, i ur & skur och kyla, för att kunna prata i mobilen!!!

Ni MÅSTE skaffa möjligheten till wifi-samtal. Omgående.
Jag väntar tills okt/nov, men sedan byter jag till Hallon om det inte finns “Vimla-wifi” -- skillnaden i månadskostnaden är försumbar, men där finns möjligheten för omkoppling till wifi-samtal.

Det vore jättesynd -- gillar egentligen inte Telia, hade hellre behållit Vimla -- men vad göra?!!!

Användarnivå 1

Hej. 

Hur går det med Wifi samtalen? 

Under sista tiden har vi upptäckt en markant försämring av signalen där vi jobbar och vi är MÅNGA på jobbet som har Vimla. Diskussionen kom upp att vi kunde använda Wifi samtal då kollegor som har Telenor, Halebop och Telia använder detta.. Men till vår stora besvikelse så märker vi att det inte går om man har Vimla!!! 

Dags att få fram ett datum på när detta skall komma o fungera, Annars så ser jag mig själv tvungen att byta operatör och säkert många därtill på jobbet! 

mvh Roger 

Har samma problem som övriga. 

Täckningen har av någon anledning försämrats drastiskt de senaste månaderna och eftersom wifi-samtal inte fungerar med Vimla tvingas jag byta operatör….

 

Användarnivå 7
Emblem

Här finns mer info. Det är en funktion som efterfrågats och utlovats i åratal...

Saknar också wifi samtal då 4g inte är så bra på vissa ställen

Stämmer in i kören. Aktivera wifisamtal!

Stämmer in i kören. Aktivera wifisamtal!

Vimla har ju börjat rekommendera sina kunder att byta till en annan operatör om man vill ha en funktion som Vimla saknar. Kanske även i detta fall.

Jag instämmer med övriga. Vi flyttade in i ny lägenhet i december och har sedan dess upplevt otroliga försämringar med täckningen vid framförallt samtal. Jag skulle ringa ett bankärende för ett tag sen och jag och bankmannen kunde inte höra varandra. Därför önskar jag också wifi samtal, annars blir jag också tvungen att byta operatör. Vilket är riktigt synd för är överlag så nöjd med Vimla annars.

Svara