Telefonsvarare vid ej nåbar

  • 7 november 2016
  • 6 svar
  • 29 visningar

För er som har tagit bort telefonsvararen finns det en vidarekoppling till +46709031011? Anledning till frågan är att kundservice inte känner till numret och kan inte koppla bort.

Om ja, är det nr för slam down funktion(får ett sms att någon ringt)?

Om nej, ser inte ut att koppla till något men skulle vilja ha bort den om de går.

6 svar

Vill alltså inte ha bort den om de är slam down då de är en bra funktion
Användarnivå 5
Emblem

Vad menar du med "slam down" i detta fall?

 

När jag stött på det har det betytt "snabbt häva i sig massa alkohol" eller "kasta ner nån på golvet"

 

Inget verkar passa in i din mening.

 

Om någon ringer till dig när du inte har kontakt med nätet eller telefonen avstängd. När du sedan får kontakt med nätet igen skickas ett sms till dig med nr på den som försökte nå mig. Vet inte varför de kallas slam down.
Användarnivå 6
Emblem +3

@storm72 tar man bort telefonsvaren så fungerar det som du skriver i ditt meddelande ovanför. Dvs man får ett SMS att någon ringt (om din telefon varit avstängd eller utan täckning).

 

Vad det är för nummer du pratar om förövrigt vet jag inte. Men är telefonsvaren avstängd så borde det gå obegränsat många signaler till dig när man ringer för att sedan bli ett felmeddelande efter typ 2 min. Så testa att ring dig själv, blir du vidarekopplad snabbare så är det ju någon vidarekoppling eller liknande. Annars är det kanske din telefon som buggar.

Användarnivå 5
Emblem +2

Välkommen till forumet @storm72!

 

Det var jag som svarade dig när du mailade till supporten och nu har jag haft möjlighet att gräva lite djupare i vad numret är. Tydligen så är det en gammal växelkoppling till röstbrevlådan.

Denna används inte längre och därför ska det inte göra någon skillnad om du har kvar den eller tar bort den. Du borde kunna ta bort den som en vanlig vidarekoppling. Ställer den till med besvär för dig? 

Tror den måste vara kvar för att allt ska funka med sms vid ej nåbar. Den vidakoppling iaf inte till nått. Allt funkar som de ska så vi kör med detta. Tack för hjälpen

Svara