Telefonsvar efter antal signaler

  • 4 February 2020
  • 12 svar
  • 231 visningar

Jag vill ställa in min röstbrevlåda att aktivera efter fler ringsignaler än nu. Går det ? Om ja hur. Hittar ingen sån inställning när jag ringer lådan.


12 svar

Användarnivå 3
Emblem +1

Hej @Bo-Strandvik-Broström!

Det löser jag! Du har nu max antal ringsignaler innan röstbrevlådan går på. Detta är då 7 signaler vilket är ca 30 sekunder.

Mvh Mimmi

Ok, nice Mimmi Tack 😃

@Mimmi_vimla Hej Mimmi - har inte hittat något annat sätt att lösa detta så jag hör av mig i denna tråd då jag inte vill skapa en ny tråd med samma önskan. Vill gärna ha max antal signaler ska gå fram innan röstbrevlåda

Tack på förhand.

Med vänlig hälsning,

Inger

Användarnivå 3
Emblem +1

Hej @Inger-Elisabeth-Torstensson!

Ursäkta sent svar! Då har även du max antal signaler innan röstbrevlådan 🙂

Mvh Mimmi

Hej Mimmi eller någon annan där på Vimla. Jag skulle också kunna vilja ha minst 30 sekunder innan Röstbrevlådan slår till. Tack för hjälpen!

/ Laszlo

 

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @LaszloK,

Med vår “nya” röstbrevlåda som kom med 2.0 är det inställt på max antal signaler direkt från start för alla! :)

Dock är max numera 25 sekunder och inte 30 som med den tidigare.

Tack för svaret.

Jag vet inte hur mycket av det som kommer fram på forumet går högre upp för att tänka om policyn, men man borde kanske tänka på att i de 25 sekunderna tydligen ingår roaming/omkoppling/omdirigerings tiden, dvs om man är utomlands, signalen hörs bara oftast bara 10 sekunder eller inte ens så länge. Så har jag det i alla fall.

Man hinner ofta inte fram till sin telefon under en så kort tid.

Mvh

/ Laszlo

 

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej igen @LaszloK,

Det där är bra input som jag inte var medveten om och jag kommer att kolla upp det med våra tekniker för att se om det är något från vårt håll som går att göras för att ordna detta eller om det finns något du själv kan göra :)

Hej!

Det är fortfarande för kort innan det går till svararen. Sen så vill jag också tillägga att er telefonsvarare har en väldigt konstig röst och pratar inte korrekt svenska då den säger tvåtusen och en istället för ett osv. 
Det senaste jag läste var att man inte skulle behöva tala in: Tala in efter pipet, då dettta skulle vara automatiskt. Men nu har ni alltså inte det utan man måste ändå tala in eget meddelande om man inte vill ha ett konstigt NE ska svara alla som försöker ringa till en och då säger den bara att man inte är tillgänglig, den rabblar inte ens upp vilket telefonnr som man kommit till. Snälla, ändra er röstbrevlåda, för som den är nu så är det dels så att den går igågn för snabbt och dels så att den pratar väldigt konstigt och om man inte talar in själv så bemöts man av ett kort NE. 

Tack på förhand

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @Tigra,

Tack för din feedback kring röstbrevlådan! :star:

Som det ser ut just nu har vi inga planer på att ändra “hur den pratar” då den i dagsläget (enligt oss) speglar Vimlas personlighet väldigt bra. Däremot går det som du själv skriver superbra att spela in ett helt eget meddelande om man inte tycker om vårt förinspelade :)

Gällande att röstbrevlådan går igång för snabbt är dock feedback jag kommer lägga fram till våra utvecklare med ett förbättringsförslag för att se om det i framtiden skulle gå att införa att den går igång lite senare eller att man själv ska kunna välja hur många signaler innan den hoppar igång. 

Jag vill förtydliga att detta enbart är en idé jag kommer framföra till våra utvecklare och tyvärr ingen garanti på att det blir verklighet.

Hej! Jag har bara tre signaler innan röstbrevlådan kickar in. Kan jag få det uppskruvat till max?

Användarnivå 4
Emblem +23

Hej @Karin Ingegerd,

Bra fråga! Vår röstbrevlåda är redan uppskruvad till max så att du har så mycket tid som möjligt på dig att svara. Antal signaler beror på vilken ringsignal du har, skulle det vara så att ringsignalen är mer åt det tysta hållet i början så kan du kanske testa att byta till en annan :blush:

Svara